احمدی, مهدی, حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد. (1398). تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه. , 50(2), 343-353. doi: 10.22059/ijbse.2018.266578.665101
مهدی احمدی; محمد حجتی; بهزاد ناصحی. "تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه". , 50, 2, 1398, 343-353. doi: 10.22059/ijbse.2018.266578.665101
احمدی, مهدی, حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد. (1398). 'تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه', , 50(2), pp. 343-353. doi: 10.22059/ijbse.2018.266578.665101
احمدی, مهدی, حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد. تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه. , 1398; 50(2): 343-353. doi: 10.22059/ijbse.2018.266578.665101


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب