روفی گری حقیقت, شیوا, تقی شکرگزار, سید احمد, فلکرو, کوروش, محبیان اطاقوری, صغری. (1398). استفاده از روش تلفیقی در فرایند چای‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی و خواص حسی فراورده. , 50(2), 439-449. doi: 10.22059/ijbse.2019.272370.665141
شیوا روفی گری حقیقت; سید احمد تقی شکرگزار; کوروش فلکرو; صغری محبیان اطاقوری. "استفاده از روش تلفیقی در فرایند چای‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی و خواص حسی فراورده". , 50, 2, 1398, 439-449. doi: 10.22059/ijbse.2019.272370.665141
روفی گری حقیقت, شیوا, تقی شکرگزار, سید احمد, فلکرو, کوروش, محبیان اطاقوری, صغری. (1398). 'استفاده از روش تلفیقی در فرایند چای‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی و خواص حسی فراورده', , 50(2), pp. 439-449. doi: 10.22059/ijbse.2019.272370.665141
روفی گری حقیقت, شیوا, تقی شکرگزار, سید احمد, فلکرو, کوروش, محبیان اطاقوری, صغری. استفاده از روش تلفیقی در فرایند چای‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی و خواص حسی فراورده. , 1398; 50(2): 439-449. doi: 10.22059/ijbse.2019.272370.665141


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب