غلامی گنجه, ستار, صالحی, امین, شهراسبی, صادق, امیری نسب, امیرمختار. (1398). ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و قارچ‌های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.). , 50(2), 325-335. doi: 10.22059/ijhs.2018.243998.1335
ستار غلامی گنجه; امین صالحی; صادق شهراسبی; امیرمختار امیری نسب. "ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و قارچ‌های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.)". , 50, 2, 1398, 325-335. doi: 10.22059/ijhs.2018.243998.1335
غلامی گنجه, ستار, صالحی, امین, شهراسبی, صادق, امیری نسب, امیرمختار. (1398). 'ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و قارچ‌های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.)', , 50(2), pp. 325-335. doi: 10.22059/ijhs.2018.243998.1335
غلامی گنجه, ستار, صالحی, امین, شهراسبی, صادق, امیری نسب, امیرمختار. ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و قارچ‌های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.). , 1398; 50(2): 325-335. doi: 10.22059/ijhs.2018.243998.1335


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب