جلیلی, مریم, رشیدی, لادن, رشیدی نوده, حمید. (1398). بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد. , 50(3), 581-593. doi: 10.22059/ijbse.2019.269801.665119
مریم جلیلی; لادن رشیدی; حمید رشیدی نوده. "بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد". , 50, 3, 1398, 581-593. doi: 10.22059/ijbse.2019.269801.665119
جلیلی, مریم, رشیدی, لادن, رشیدی نوده, حمید. (1398). 'بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد', , 50(3), pp. 581-593. doi: 10.22059/ijbse.2019.269801.665119
جلیلی, مریم, رشیدی, لادن, رشیدی نوده, حمید. بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد. , 1398; 50(3): 581-593. doi: 10.22059/ijbse.2019.269801.665119


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب