کاکی, نسیم, کیانی, علی, عزیزی, ایوب. (1398). آثار متقابل سطح کنسانتره و مدت مصرف جیره پرواری بر تولید گاز، فراسنجه‌های تخمیر و غلظت اسیدهای چرب فرّار در شرایط برون تنی. , 50(2), 159-169. doi: 10.22059/ijas.2019.280988.653702
نسیم کاکی; علی کیانی; ایوب عزیزی. "آثار متقابل سطح کنسانتره و مدت مصرف جیره پرواری بر تولید گاز، فراسنجه‌های تخمیر و غلظت اسیدهای چرب فرّار در شرایط برون تنی". , 50, 2, 1398, 159-169. doi: 10.22059/ijas.2019.280988.653702
کاکی, نسیم, کیانی, علی, عزیزی, ایوب. (1398). 'آثار متقابل سطح کنسانتره و مدت مصرف جیره پرواری بر تولید گاز، فراسنجه‌های تخمیر و غلظت اسیدهای چرب فرّار در شرایط برون تنی', , 50(2), pp. 159-169. doi: 10.22059/ijas.2019.280988.653702
کاکی, نسیم, کیانی, علی, عزیزی, ایوب. آثار متقابل سطح کنسانتره و مدت مصرف جیره پرواری بر تولید گاز، فراسنجه‌های تخمیر و غلظت اسیدهای چرب فرّار در شرایط برون تنی. , 1398; 50(2): 159-169. doi: 10.22059/ijas.2019.280988.653702


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب