سمیع, علی, قوامی جولندان, شعبان, ذکی دیزجی, حسن, حجتی, محمد. (1398). اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ. , 50(3), 705-715. doi: 10.22059/ijbse.2019.262689.665078
علی سمیع; شعبان قوامی جولندان; حسن ذکی دیزجی; محمد حجتی. "اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ". , 50, 3, 1398, 705-715. doi: 10.22059/ijbse.2019.262689.665078
سمیع, علی, قوامی جولندان, شعبان, ذکی دیزجی, حسن, حجتی, محمد. (1398). 'اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ', , 50(3), pp. 705-715. doi: 10.22059/ijbse.2019.262689.665078
سمیع, علی, قوامی جولندان, شعبان, ذکی دیزجی, حسن, حجتی, محمد. اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ. , 1398; 50(3): 705-715. doi: 10.22059/ijbse.2019.262689.665078


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب