حیدریه, مرضیه, شیخ زاده, نجمه. (1398). اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius). , 72(3), 259-269. doi: 10.22059/jfisheries.2020.292931.1123
مرضیه حیدریه; نجمه شیخ زاده. "اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius)". , 72, 3, 1398, 259-269. doi: 10.22059/jfisheries.2020.292931.1123
حیدریه, مرضیه, شیخ زاده, نجمه. (1398). 'اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius)', , 72(3), pp. 259-269. doi: 10.22059/jfisheries.2020.292931.1123
حیدریه, مرضیه, شیخ زاده, نجمه. اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius). , 1398; 72(3): 259-269. doi: 10.22059/jfisheries.2020.292931.1123


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب