تعداد نشریات | 194 |
تعداد شمارهها | 4,924 |
تعداد مقالات | 53,853 |
تعداد مشاهده مقاله | 89,942,808 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 72,758,276 |
کاربرد اسانسها در کنترل پوسیدگیهای پس از برداشت | ||
گیاه پزشک | ||
مقاله 7، دوره 20، شماره 2، بهار 1398، صفحه 18-21 اصل مقاله (1.28 MB) | ||
نوع مقاله: مرور مقالات | ||
نویسنده | ||
عارف مرادپور ![]() | ||
دانشجوی کارشناسی ارشد بیماری شناسی گیاهی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران | ||
چکیده | ||
میوهها و سبزیجات غنی از ویتامینهای ضروری، مواد معدنی، فیبرها و ترکیبات تقویتکننده سلامتاند که مصرف آنها در سالهای متمادی رو به افزایش است. مصرفکنندگان به محصولات باکیفیت و سالم تمایل دارند. کیفیت از نظر مصرفکنندگان شامل مواردی مانند شکل و اندازه عالی، رنگ و عطر دلخواه و نبود عیوبی مثل بریدگی، کبودی و پوسیدگی است. این موارد برای مصرف نیز ایمن نیستند... | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 15 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 112 |