رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرائی, جعفر. (1399). اثرات استفاده از اسانس مرزه، پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. , 22(1), 117-128. doi: 10.22059/jap.2020.290739.623451
درخشنده رحیمی; حسین منصوری یاراحمدی; اکبر یعقوبفر; جعفر فخرائی. "اثرات استفاده از اسانس مرزه، پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی". , 22, 1, 1399, 117-128. doi: 10.22059/jap.2020.290739.623451
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرائی, جعفر. (1399). 'اثرات استفاده از اسانس مرزه، پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی', , 22(1), pp. 117-128. doi: 10.22059/jap.2020.290739.623451
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرائی, جعفر. اثرات استفاده از اسانس مرزه، پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. , 1399; 22(1): 117-128. doi: 10.22059/jap.2020.290739.623451


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب