صادقی, مریم, ارشدی, علی, میر دار هریجانی, جواد, حدادی, فاطمه. (1398). مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال. , 72(4), 363-374. doi: 10.22059/jfisheries.2020.75190
مریم صادقی; علی ارشدی; جواد میر دار هریجانی; فاطمه حدادی. "مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال". , 72, 4, 1398, 363-374. doi: 10.22059/jfisheries.2020.75190
صادقی, مریم, ارشدی, علی, میر دار هریجانی, جواد, حدادی, فاطمه. (1398). 'مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال', , 72(4), pp. 363-374. doi: 10.22059/jfisheries.2020.75190
صادقی, مریم, ارشدی, علی, میر دار هریجانی, جواد, حدادی, فاطمه. مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال. , 1398; 72(4): 363-374. doi: 10.22059/jfisheries.2020.75190


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب