تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,553 |
تعداد مقالات | 70,718 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,634,720 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,835,203 |
کشتار مرغ و مراحل آن در کشتارگاههای ایران | ||
علمی- ترویجی (حرفهای) دامِستیک | ||
دوره 20، شماره 1 - شماره پیاپی 16، خرداد 1399، صفحه 50-53 اصل مقاله (445.75 K) | ||
نوع مقاله: ارتباطات علمی | ||
نویسنده | ||
ملیکا ستوده ئیان* | ||
دانشجوی کارشناسی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران | ||
چکیده | ||
کشتارگاههای طیور کشور به منظور بازرسی گوشت جهت حصول اطمینان از سلامتی، قابلیت عرضه و مصرف گوشتهای تولیدی تأسیس شدهاند و دارای فعالیت میباشند. امروزه بازرسی گوشت به دلیل بیماریهای مشترک بین انسان و دام و همچنین عرضه گوشت با کیفیت مناسب از هر لحاظ برای مصرفکننده از اهمیت بالایی برخوردار است. این وظیفه بر عهده دامپزشکان، بازرسان فعال گوشت و کارشناسان علوم دامی میباشد. محل احداث یک کشتارگاه باید از جنبههای مختلف مورد بررسی قرار بگیرد، به عنوان مثال کشتارگاه باید در فاصله مناسبی از شهر و مناطق مسکونی باشد تا از بروز بیماریهای احتمالی جلوگیری شود. در ادامه مراحل کشتار و بازرسی طیور به همراه تجهیزات کشتارگاهی مرغ در یک کشتارگاه صنعتی توضیح داده میشود. | ||
عنوان مقاله [English] | ||
The killing of chickens and its stages in Iranian slaughterhouses | ||
نویسندگان [English] | ||
Melika Sotodeheian | ||
B.Sc. Animal Science, Department of Animal Science, College of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehran | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,796 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 639 |