رضوی, مهساسادات, گلمحمدی, عبدالله, نعمت اله زاده, علی, قنبری, علیرضا, داوری, مهدی. (1399). بهینه‌سازی اثرات ضد قارچی اسانس‌های دارچین، آویشن شیرازی، و مرزه خوزستانی علیه قارچ کپک آبی (Penicillium expansum) با استفاده از روش سطح پاسخ. , 51(1), 67-78. doi: 10.22059/ijpps.2020.291689.1006917
مهساسادات رضوی; عبدالله گلمحمدی; علی نعمت اله زاده; علیرضا قنبری; مهدی داوری. "بهینه‌سازی اثرات ضد قارچی اسانس‌های دارچین، آویشن شیرازی، و مرزه خوزستانی علیه قارچ کپک آبی (Penicillium expansum) با استفاده از روش سطح پاسخ". , 51, 1, 1399, 67-78. doi: 10.22059/ijpps.2020.291689.1006917
رضوی, مهساسادات, گلمحمدی, عبدالله, نعمت اله زاده, علی, قنبری, علیرضا, داوری, مهدی. (1399). 'بهینه‌سازی اثرات ضد قارچی اسانس‌های دارچین، آویشن شیرازی، و مرزه خوزستانی علیه قارچ کپک آبی (Penicillium expansum) با استفاده از روش سطح پاسخ', , 51(1), pp. 67-78. doi: 10.22059/ijpps.2020.291689.1006917
رضوی, مهساسادات, گلمحمدی, عبدالله, نعمت اله زاده, علی, قنبری, علیرضا, داوری, مهدی. بهینه‌سازی اثرات ضد قارچی اسانس‌های دارچین، آویشن شیرازی، و مرزه خوزستانی علیه قارچ کپک آبی (Penicillium expansum) با استفاده از روش سطح پاسخ. , 1399; 51(1): 67-78. doi: 10.22059/ijpps.2020.291689.1006917


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب