موسوی, شلاله, شیخ زاده, نجمه, مرندی, امین. (1399). اثر جیره‌های غذایی حاوی روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص‌های آنتی‌اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus). , 73(3), 471-482. doi: 10.22059/jfisheries.2020.309400.1194
شلاله موسوی; نجمه شیخ زاده; امین مرندی. "اثر جیره‌های غذایی حاوی روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص‌های آنتی‌اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus)". , 73, 3, 1399, 471-482. doi: 10.22059/jfisheries.2020.309400.1194
موسوی, شلاله, شیخ زاده, نجمه, مرندی, امین. (1399). 'اثر جیره‌های غذایی حاوی روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص‌های آنتی‌اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus)', , 73(3), pp. 471-482. doi: 10.22059/jfisheries.2020.309400.1194
موسوی, شلاله, شیخ زاده, نجمه, مرندی, امین. اثر جیره‌های غذایی حاوی روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص‌های آنتی‌اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus). , 1399; 73(3): 471-482. doi: 10.22059/jfisheries.2020.309400.1194


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب