رضایی, مهدی, خدائیان, فرامرز, موسوی, زینب, حسینی, سیدسعید, کاظمی, میلاد. (1399). بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن. , 51(4), 793-804. doi: 10.22059/ijbse.2021.297320.665272
مهدی رضایی; فرامرز خدائیان; زینب موسوی; سیدسعید حسینی; میلاد کاظمی. "بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن". , 51, 4, 1399, 793-804. doi: 10.22059/ijbse.2021.297320.665272
رضایی, مهدی, خدائیان, فرامرز, موسوی, زینب, حسینی, سیدسعید, کاظمی, میلاد. (1399). 'بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن', , 51(4), pp. 793-804. doi: 10.22059/ijbse.2021.297320.665272
رضایی, مهدی, خدائیان, فرامرز, موسوی, زینب, حسینی, سیدسعید, کاظمی, میلاد. بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن. , 1399; 51(4): 793-804. doi: 10.22059/ijbse.2021.297320.665272


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب