فرهمندفر, رضا, سهرابی, ابراهیم. (1400). اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین. , 52(1), 67-77. doi: 10.22059/ijbse.2020.297703.665276
رضا فرهمندفر; ابراهیم سهرابی. "اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین". , 52, 1, 1400, 67-77. doi: 10.22059/ijbse.2020.297703.665276
فرهمندفر, رضا, سهرابی, ابراهیم. (1400). 'اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین', , 52(1), pp. 67-77. doi: 10.22059/ijbse.2020.297703.665276
فرهمندفر, رضا, سهرابی, ابراهیم. اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین. , 1400; 52(1): 67-77. doi: 10.22059/ijbse.2020.297703.665276


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب