نوشاد, محمد, علیزاده, بهروز, قاسمی, پریسا. (1400). بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب. , 52(3), 363-377. doi: 10.22059/ijbse.2020.301308.665301
محمد نوشاد; بهروز علیزاده; پریسا قاسمی. "بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب". , 52, 3, 1400, 363-377. doi: 10.22059/ijbse.2020.301308.665301
نوشاد, محمد, علیزاده, بهروز, قاسمی, پریسا. (1400). 'بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب', , 52(3), pp. 363-377. doi: 10.22059/ijbse.2020.301308.665301
نوشاد, محمد, علیزاده, بهروز, قاسمی, پریسا. بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب. , 1400; 52(3): 363-377. doi: 10.22059/ijbse.2020.301308.665301


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.