عزیزی, مونا, شریفان, انوشه, حسینی, ابراهیم, قوامی, عبدالله. (1400). هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده. , 52(3), 379-390. doi: 10.22059/ijbse.2020.300852.665303
مونا عزیزی; انوشه شریفان; ابراهیم حسینی; عبدالله قوامی. "هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده". , 52, 3, 1400, 379-390. doi: 10.22059/ijbse.2020.300852.665303
عزیزی, مونا, شریفان, انوشه, حسینی, ابراهیم, قوامی, عبدالله. (1400). 'هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده', , 52(3), pp. 379-390. doi: 10.22059/ijbse.2020.300852.665303
عزیزی, مونا, شریفان, انوشه, حسینی, ابراهیم, قوامی, عبدالله. هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده. , 1400; 52(3): 379-390. doi: 10.22059/ijbse.2020.300852.665303


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب