میاحی, صادق, شجاعیان, کمال, چاجی, مرتضی, جلیلوند, قاسم. (1400). ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت بره‌های تغذیه شده با سطوح مختلف ‏گیاه دارویی خرفه. , 52(2), 79-90. doi: 10.22059/ijas.2021.310436.653802
صادق میاحی; کمال شجاعیان; مرتضی چاجی; قاسم جلیلوند. "ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت بره‌های تغذیه شده با سطوح مختلف ‏گیاه دارویی خرفه". , 52, 2, 1400, 79-90. doi: 10.22059/ijas.2021.310436.653802
میاحی, صادق, شجاعیان, کمال, چاجی, مرتضی, جلیلوند, قاسم. (1400). 'ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت بره‌های تغذیه شده با سطوح مختلف ‏گیاه دارویی خرفه', , 52(2), pp. 79-90. doi: 10.22059/ijas.2021.310436.653802
میاحی, صادق, شجاعیان, کمال, چاجی, مرتضی, جلیلوند, قاسم. ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت بره‌های تغذیه شده با سطوح مختلف ‏گیاه دارویی خرفه. , 1400; 52(2): 79-90. doi: 10.22059/ijas.2021.310436.653802


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب