رئیسی, طاهره, گل محمدی, مرتضی, اسدی کنگرشاهی, علی. (1400). بررسی تغییرات غلظت عناصر غذایی در برگ مکزیکن لایم (‏Citrus aurantifolia Swingle‏) طی ‏پیشرفت بیماری جاروک. , 52(3), 731-741. doi: 10.22059/ijhs.2020.296199.1761
طاهره رئیسی; مرتضی گل محمدی; علی اسدی کنگرشاهی. "بررسی تغییرات غلظت عناصر غذایی در برگ مکزیکن لایم (‏Citrus aurantifolia Swingle‏) طی ‏پیشرفت بیماری جاروک". , 52, 3, 1400, 731-741. doi: 10.22059/ijhs.2020.296199.1761
رئیسی, طاهره, گل محمدی, مرتضی, اسدی کنگرشاهی, علی. (1400). 'بررسی تغییرات غلظت عناصر غذایی در برگ مکزیکن لایم (‏Citrus aurantifolia Swingle‏) طی ‏پیشرفت بیماری جاروک', , 52(3), pp. 731-741. doi: 10.22059/ijhs.2020.296199.1761
رئیسی, طاهره, گل محمدی, مرتضی, اسدی کنگرشاهی, علی. بررسی تغییرات غلظت عناصر غذایی در برگ مکزیکن لایم (‏Citrus aurantifolia Swingle‏) طی ‏پیشرفت بیماری جاروک. , 1400; 52(3): 731-741. doi: 10.22059/ijhs.2020.296199.1761


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب