قاسمی, حسینعلی. (1401). اثرات تعادل الکترولیتی جیره و ترئونین قابل هضم بر مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده و قابلیت هضم جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش حرارتی. , 77(2), 63-78. doi: 10.22059/jvr.2022.344517.3271
حسینعلی قاسمی. "اثرات تعادل الکترولیتی جیره و ترئونین قابل هضم بر مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده و قابلیت هضم جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش حرارتی". , 77, 2, 1401, 63-78. doi: 10.22059/jvr.2022.344517.3271
قاسمی, حسینعلی. (1401). 'اثرات تعادل الکترولیتی جیره و ترئونین قابل هضم بر مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده و قابلیت هضم جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش حرارتی', , 77(2), pp. 63-78. doi: 10.22059/jvr.2022.344517.3271
قاسمی, حسینعلی. اثرات تعادل الکترولیتی جیره و ترئونین قابل هضم بر مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده و قابلیت هضم جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش حرارتی. , 1401; 77(2): 63-78. doi: 10.22059/jvr.2022.344517.3271


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب