عسگری, هاجر, جلالی, سید محمد علی, فغانی, مصطفی, همت زاده, آذر. (1401). اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان. , 75(3), 343-353. doi: 10.22059/jfisheries.2022.339346.1316
هاجر عسگری; سید محمد علی جلالی; مصطفی فغانی; آذر همت زاده. "اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان". , 75, 3, 1401, 343-353. doi: 10.22059/jfisheries.2022.339346.1316
عسگری, هاجر, جلالی, سید محمد علی, فغانی, مصطفی, همت زاده, آذر. (1401). 'اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان', , 75(3), pp. 343-353. doi: 10.22059/jfisheries.2022.339346.1316
عسگری, هاجر, جلالی, سید محمد علی, فغانی, مصطفی, همت زاده, آذر. اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان. , 1401; 75(3): 343-353. doi: 10.22059/jfisheries.2022.339346.1316


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب