پارسایی, مهشید, حجتی, محمد, نوشاد, محمد, نیاکوثری, مهرداد. (1401). اثر برشته‌کاری صنعتی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و حسی دانه‌های قهوه عربیکا و روبوستا. , 53(3), 311-326. doi: 10.22059/ijbse.2022.346693.665494
مهشید پارسایی; محمد حجتی; محمد نوشاد; مهرداد نیاکوثری. "اثر برشته‌کاری صنعتی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و حسی دانه‌های قهوه عربیکا و روبوستا". , 53, 3, 1401, 311-326. doi: 10.22059/ijbse.2022.346693.665494
پارسایی, مهشید, حجتی, محمد, نوشاد, محمد, نیاکوثری, مهرداد. (1401). 'اثر برشته‌کاری صنعتی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و حسی دانه‌های قهوه عربیکا و روبوستا', , 53(3), pp. 311-326. doi: 10.22059/ijbse.2022.346693.665494
پارسایی, مهشید, حجتی, محمد, نوشاد, محمد, نیاکوثری, مهرداد. اثر برشته‌کاری صنعتی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و حسی دانه‌های قهوه عربیکا و روبوستا. , 1401; 53(3): 311-326. doi: 10.22059/ijbse.2022.346693.665494


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب