تاتاری, علی اصغر, دهقانی فیروزآبادی, محمدرضا, قاسمیان, علی. (1402). اثر غلظت اتانول مایع پخت فرآیند جزءجزءسازی دی‌اکسید گوگرد-اتانول-آب (SEW) بر ویژگی‌های خمیر کاغذ کاج الدار (Pinus eldarica). , 76(1), 1-10. doi: 10.22059/jfwp.2023.354544.1239
علی اصغر تاتاری; محمدرضا دهقانی فیروزآبادی; علی قاسمیان. "اثر غلظت اتانول مایع پخت فرآیند جزءجزءسازی دی‌اکسید گوگرد-اتانول-آب (SEW) بر ویژگی‌های خمیر کاغذ کاج الدار (Pinus eldarica)". , 76, 1, 1402, 1-10. doi: 10.22059/jfwp.2023.354544.1239
تاتاری, علی اصغر, دهقانی فیروزآبادی, محمدرضا, قاسمیان, علی. (1402). 'اثر غلظت اتانول مایع پخت فرآیند جزءجزءسازی دی‌اکسید گوگرد-اتانول-آب (SEW) بر ویژگی‌های خمیر کاغذ کاج الدار (Pinus eldarica)', , 76(1), pp. 1-10. doi: 10.22059/jfwp.2023.354544.1239
تاتاری, علی اصغر, دهقانی فیروزآبادی, محمدرضا, قاسمیان, علی. اثر غلظت اتانول مایع پخت فرآیند جزءجزءسازی دی‌اکسید گوگرد-اتانول-آب (SEW) بر ویژگی‌های خمیر کاغذ کاج الدار (Pinus eldarica). , 1402; 76(1): 1-10. doi: 10.22059/jfwp.2023.354544.1239


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب