اکبری, تقی, عسگری سرچشمه, محمدعلی, نژاد ابراهیمی, صمد. (1401). تأثیر ازن و عصاره‌ مرزه خوزستانی بر ماندگاری و کیفیت آریل‌های انار رقم ملس ساوه. , 53(4), 1045-1059. doi: 10.22059/ijhs.2022.339576.2022
تقی اکبری; محمدعلی عسگری سرچشمه; صمد نژاد ابراهیمی. "تأثیر ازن و عصاره‌ مرزه خوزستانی بر ماندگاری و کیفیت آریل‌های انار رقم ملس ساوه". , 53, 4, 1401, 1045-1059. doi: 10.22059/ijhs.2022.339576.2022
اکبری, تقی, عسگری سرچشمه, محمدعلی, نژاد ابراهیمی, صمد. (1401). 'تأثیر ازن و عصاره‌ مرزه خوزستانی بر ماندگاری و کیفیت آریل‌های انار رقم ملس ساوه', , 53(4), pp. 1045-1059. doi: 10.22059/ijhs.2022.339576.2022
اکبری, تقی, عسگری سرچشمه, محمدعلی, نژاد ابراهیمی, صمد. تأثیر ازن و عصاره‌ مرزه خوزستانی بر ماندگاری و کیفیت آریل‌های انار رقم ملس ساوه. , 1401; 53(4): 1045-1059. doi: 10.22059/ijhs.2022.339576.2022


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب