نصیرپور, صادق, جهانسوز, محمدرضا, مقدم, حسین, محمدزاده, آرش. (1402). مقایسه نظام تولید گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum L.) و پیاز (Allium cepa L.) از نظر شاخص‌های انرژی، اقتصادی و پتانسیل انتشار گازهای گلخانه‌ای (مطالعه موردی شهرستان‌های استان البرز). , 54(4), 137-153. doi: 10.22059/ijfcs.2023.359954.655008
صادق نصیرپور; محمدرضا جهانسوز; حسین مقدم; آرش محمدزاده. "مقایسه نظام تولید گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum L.) و پیاز (Allium cepa L.) از نظر شاخص‌های انرژی، اقتصادی و پتانسیل انتشار گازهای گلخانه‌ای (مطالعه موردی شهرستان‌های استان البرز)". , 54, 4, 1402, 137-153. doi: 10.22059/ijfcs.2023.359954.655008
نصیرپور, صادق, جهانسوز, محمدرضا, مقدم, حسین, محمدزاده, آرش. (1402). 'مقایسه نظام تولید گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum L.) و پیاز (Allium cepa L.) از نظر شاخص‌های انرژی، اقتصادی و پتانسیل انتشار گازهای گلخانه‌ای (مطالعه موردی شهرستان‌های استان البرز)', , 54(4), pp. 137-153. doi: 10.22059/ijfcs.2023.359954.655008
نصیرپور, صادق, جهانسوز, محمدرضا, مقدم, حسین, محمدزاده, آرش. مقایسه نظام تولید گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum L.) و پیاز (Allium cepa L.) از نظر شاخص‌های انرژی، اقتصادی و پتانسیل انتشار گازهای گلخانه‌ای (مطالعه موردی شهرستان‌های استان البرز). , 1402; 54(4): 137-153. doi: 10.22059/ijfcs.2023.359954.655008


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب