1.

ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت بره‌های تغذیه شده با سطوح مختلف ‏گیاه دارویی خرفه

صفحه 79-90
صادق میاحی؛ کمال شجاعیان؛ مرتضی چاجی؛ قاسم جلیلوند

2.

اثر راه‌کارهای تغذیه‌ای کاهش سطوح نشاسته بر توان تولیدی، متابولیت‌ها سرمی و عملکرد کبدی در ‏گاوهای هلشتاین تازه‌زا

صفحه 91-107
نجمه اسلامیان فارسونی؛ حمید امانلو؛ طاهره امیرآبادی فراهانی

3.

تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله سیاه‌دانه بر فراسنجه‌های خونی، گوارش‌پذیری، عملکرد و ‏خصوصیات لاشه بره‌‌های پرواری زندی

صفحه 109-115
یاسمن کریمی؛ محمد علی نوروزیان؛ احمد افضل‌ زاده

4.

بررسی میزان آلودگی به کنه‌های سخت در تک‌سمی‌های منطقه ترکمن‌صحرا، شمال شرق ایران

صفحه 117-122
محمدرضا صداقت؛ فرناز ملکی فرد؛ بیژن ٍاسمعیل نژاد

5.

بررسی منحنی‌های شیردهی استاندارد و نامتعارف گاوهای سیمنتال و جرسی در ایران

صفحه 123-131
مخنارعلی عباسی؛ رستم پهلوان؛ محمدرضا افرازنده؛ مزدک کاظمی؛ علیرضا حسنی بافرانی؛ علی کاظمی؛ نگین جمالی

6.

اثر دمای‎ ‎منی رقیق‌شده و غلظت اسپرم بر نرخ نفوذ اسپرم، باروری و جوجه‌درآوری‎ ‎مرغ‌های مادر ‏گوشتی مسن

صفحه 133-140
حسین شریده؛ مجتبی زاغری؛ سید جعفر میربهبهانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب