1.

تاثیر تنوع محیطی بر عملکرد گل و اسانس ژنوتیپ‌های برتر گل محمدی (‏Rosa damascena‏) ‏‏(مطالعه موردی: استان کردستان)‏

صفحه 779-788
بایزید یوسفی؛ ارسلان فداکار

2.

تأثیر باد شکنی ذرت شیرین و بامیه بر شاخص های رشد و عملکرد خیار در‎ ‎سیستم کشت توأم نواری

صفحه 789-798
عزت کرمی؛ عادل الماسی؛ عبدالکریم کاشی؛ ادیبه اطمینانی

3.

ارزیابی استفاده از پسماندهای صنایع کشاورزی غنی‌شده با مکمل‌های غذایی بر عملکرد، ارزش ‏دارویی و غذایی قارچ یال شیر (‏Hericium erinaceus (Bull.) Persoon‎‏)‏

صفحه 799-812
مهین شیبک؛ داریوش رمضان؛ محمود توکلی؛ علیرضا سام زاده کرمانی؛ رضا باقری؛ بهناز یوسف شاهی

4.

تأثیر عوامل رویشگاهی بر عملکرد، صفات مورفولوژیکی و بازده اسانس در پونه‌سای بینالودی ‏(‏Nepeta binaludensis Jamzad‏)‏

صفحه 813-824
حسین هاشمی مقدم؛ فاطمه سفیدکن؛ علی اشرف جعفری؛ سپیده کلاته جاری

5.

تعدیل تنش شوری با محلول پاشی نانوذرات کربنات کلسیم در گل رز دلسویتا "‏Rosa hybrida L. cv. Dolce Vita‏"‏

صفحه 825-834
عرفان امیدی؛ ندا دلیر؛ رسول راهنمایی؛ علیرضا بابائی

6.

برهمکنش محلول‌پاشی سدیم‌نیتروپروساید و نانوپتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی میوه توت‌فرنگی رقم کامارزا

صفحه 835-850
مهین سعیدی؛ حبیب شیرزاد؛ پرویز نوروزی؛ قادر قاسمی

7.

تأثیر اوره و سولفات ‌آهن بر عملکرد و‎ ‎کیفیت میوه لیموشیرین (‏Citrus limettioides Tan.‎‏) در ‏شرایط خاک‌های آهکی شهرستان جهرم

صفحه 851-860
سید عبدالحسین محمدی جهرمی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ وحید عبدوسی؛ علی رضا طلایی

8.

ارزیابی برخی پایه‌های رویشی سیب در شرایط سمیت بور در خاک با استفاده از شاخص‌های ‏مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی

صفحه 861-875
قاسم حسنی؛ علیرضا فرخزاد؛ عزیز مجیدی؛ ابراهیم سپهر

9.

اثر اسموپرایمینگ و محلول‌پاشی عنصر روی بر اجزای عملکرد و موسیلاژ گل در گیاه دارویی ختمی ‏‏(‏Althaea officinalis L.‎‏)‏

صفحه 877-887
آزاده پیرمحمدی؛ علیرضا ابدالی مشهدی؛ احمد کوچک‌زاده؛ امین لطفی جلال آبادی؛ عبدالرضا سیاهپوش

10.

اثر تنظیم‌کننده‌های رشدگیاهی بر القای کالوس و بررسی تأثیر الیسیتورها بر تولید لیمونن در کشت ‏سلولی به‌لیمو (‏Lippia citrodora‏) ‏

صفحه 889-898
فریما دانشمندپور؛ پریسا عبداللهی؛ منصور امیدی

11.

ارزیابی تاثیر کودهای زیستی بر ویژگی های کمی و کیفی اسانس گیاه دارویی مرزه تابستانه ‏‏(‏Satureja hortensis L.‎‏)‏

صفحه 899-912
محمدرضا حاج سید هادی؛ محمد تقی درزی

12.

ارزیابی جمعیت‌های اسفناج ایران از دیدگاه مطالعه همزمان صفات مورفولوژیک، شاخص‌های ‏فتوسنتزی و انباشت اکسالات

صفحه 913-926
سید فاضل میراحمدی؛ محمد رضا حسندخت؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمدرضا نقوی؛ کرامت اله رضایی

13.

بررسی ویژگی‌های میوه و عملکرد شش رقم تجاری زیتون به محلول‌پاشی کائولین در شرایط گرم

صفحه 927-935
رحمت اله غلامی؛ ابوذر هاشم پور؛ عیسی ارجی؛ محسن حاجی امیری

14.

ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب روغن برخی از رقم ها و ژنوتیپ‌های امیدبخش زیتون در منطقه ‏طارم استان زنجان

صفحه 937-949
ابوذر هاشم پور؛ محمود عظیمی؛ سمانه اسدی صنم

15.

اثر سطوح مختلف نیتروژن و فسفر بر برخی صفات فیزیولوژیکی و ریخت شناسی علف طلایی ‏(‏Solidago canadensis L.‎‏)‏

صفحه 951-963
علی صفری؛ سعید ریزی؛ نعمت الله اعتمادی؛ علی نیکبخت؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ افسانه بدل زاده

16.

تولید و ارزیابی‎ ‎قدرت‎ ‎ترکیب‌پذیری‎ ‎عمومی‎ ‎لاین‌های‎ ‎دابل‌ هاپلویید فلفل دلمه‌ای ‏‏(‏Capsicum annuum L.‎‏)‏

صفحه 965-976
اعظم زارع بیاتی؛ خداداد مصطفوی؛ مهران عنایتی شریعت پناهی؛ سیدمهدی میری

17.

ارزیابی اثر غلظت‌های مختلف آگار و کربوهیدرات در ریزازدیادی ‏PHL-C، پایه پاکوتاه گیلاس

صفحه 977-989
تکتم شیدایی؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ شادی عطار؛ مرتضی عظیم زاده

18.

اثر کاربرد قارچ تریکودرما (‏Trichoderma harzianum‏) بر خصوصیات بیوشیمیایی و رنگیزه‌های ‏فتوسنتزی گیاه ریحان تحت تنش خشکی

صفحه 999-1009
مجتبی صلاحی استاد؛ بهرام عابدی؛ یحیی سلاح ورزی

19.

آنالیز نیم دای‌آلل صفات مرتبط با عملکرد و کیفیت میوه در لاین‌های گوجه‌فرنگی

صفحه 1011-1025
سمیه نظامی؛ سید حسین نعمتی؛ حسین آروئی؛ محمد کافی

20.

تأثیر کاربرد بیوچار و میکوریزا آربسکولار بر زی‌توده گیاهی و برخی عناصر غذایی دو واریته جعفری

صفحه 1027-1041
فاطمه بخشی پور؛ حسن مومیوند؛ ابراهیم صداقتی؛ عبداله احتشام نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب