1.

ورود سطوح مختلف پروبیوتیک‌ باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis) و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) به صورت مجزا در آب مخازن پرورشی و تاثیر آنها بر شاخص‌‌های لاروی و فاکتورهای کیفیت آب در میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii)

صفحه 329-342
یاسین دستار؛ کامران رضایی توابع؛ غلامرضا رفیعی؛ زهره ابراهیمی

2.

اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحه 343-353
هاجر عسگری؛ سید محمد علی جلالی؛ مصطفی فغانی؛ آذر همت زاده

3.

انتخاب گونه‌ ماهی دریایی مناسب، جهت تکثیر و پرورش در ایـران

صفحه 355-371
بهزاد سروی

4.

تاثیر دو محرک‌ ایمنی نایسین و لاکتوفرین بر رشد و مقاومت آرتمیا (Artemia fransiscana) به عفونت Vibrio campbellii و Vibrio proteolitycus در سیستم آزمایش گنوتوبیوتیک (Gnotobiotic)

صفحه 373-385
مه لقا کرمی شیرازی؛ ایمان سوری نژاد؛ سیاوش سلطانیان

5.

بررسی تأثیر سوکرالوز و برنج پخته بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری سس تولیدی از زائدات میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد)

صفحه 387-403
مینا سیف زاده

6.

بررسی اثر عصاره الکلی گیاه .Chelidonium majus L بر ترونت های ایکتیوفتیریوس مولتی فیلیس (Ichthyophthirius multifiliis) در شرایط برون تنی (In vitro)

صفحه 405-417
زهرا علیجانپور؛ هومن رحمتی هولاسو؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ سید سعید میرزرگر؛ عقیل شریف زاده؛ علیرضا نصیری

7.

مدلسازی مطلوبیت زیستگاه ماهی گوازیم دم رشته‌ای (Nemipterus japonicus) با استفاده از روش حداکثر آنتروپی (MaxEnt) در دریای مکران

صفحه 419-434
نازنین قربانی رنجبری؛ هادی پورباقر؛ سهیل ایگدری؛ جهانگیر فقهی؛ محمدرضا میرزایی

8.

تاثیر غلظت‌های مختلف اوره و فسفات بر رشد جلبک قرمز Hypnea musciformis در شرایط پرورشی فضای باز

صفحه 435-448
مهدی شهرکی؛ علی ارشدی؛ جواد میردار هریجانی

9.

تولید بیوسیلاژ از روده مرغ و تاثیر آن بر شاخص‌های سرمی، کیفیت عضله و فلور باکتریایی دستگاه گوارش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 449-42
رضا صفری؛ مریم قیاسی؛ محمد بینایی؛ عبداله جعفری؛ سهیل ریحانی پول؛ مجید ابرهیم زاده

10.

جایگزینی مخلوطی از آرد گلوتن ذرت و پودر ماهی کیلکا جای پودر ماهی در جیره غذایی و تاثیر آن بر شاخص‌های رشد و بافت کبد فیل ماهی‌های (Huso huso) جوان

صفحه 463-480
میر حامد سید حسنی؛ میر مسعود سجادی؛ علی حلاجیان؛ بهرام فلاحتکار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب