1.

ارزیابی مورفولوژیکی تنوع ژنتیکی جمعیت‌های وحشی برخی گونه‌های ترشک (‏Rumex.‎‏) در ایران

صفحه 823-836
مهلا خلیلی بورنگ؛ محمد رضا حسندخت؛ وحیده ناظری؛ عبدالرحمن رسول نیا؛ قربان دیده باز معانلو

2.

اثر هرم‌سازی ژن‌های مقاومت به ویروس پیچیدگی برگ زرد گوجه‌فرنگی (‏Tomato yellow leaf ‎curl virus, TYLCV‏) بر رنگدانه‌های فتوسنتزی و برخی صفات فیزیولوژی در لاین‌های مختلف‏

صفحه 837-848
کمال صالحی؛ غلام رضا شریفی سیرچی

3.

اثر تیمارهای مختلف بر میزان قهوه‌ای‌شدن و ریز ازدیادی‎ ‎تعدادی از ارقام گیلاس (‏Prunus avium ‎L.‎‏) ‏

صفحه 849-858
آرزو جلالی؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ علی مرجانی

4.

اندازه‌گیری محتوای برخی متابولیت‌های ثانویه زیست فعال و برخی فلانونوئیدهای گیاه سلمکی ‏‏(‏Atriplex patula L.‎‏) در مراحل مختلف فنولوژیکی

صفحه 859-868
محمد سیاری؛ سامیه قائلونی؛ علی عزیزی

5.

ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ژنوتیپ‌های وحشی دانه‌دار زرشک در منطقه ‏شاهرود

صفحه 869-880
لعیا خوش اندام؛ علیرضا فرخزاد؛ مهدی رضائی

6.

ارزیابی برخی ویژگی‌ها در لاین‌های جهش‌یافته نسل چهارم خرفه (‏Portulaca oleracea L.‎‏) حاصل ‏از تیمار با دی متیل سولفات ‏

صفحه 881-890
مریم نصرالهی پری؛ محمدحسین فتوکیان

7.

ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای تاکستان‌های کیوی استان گیلان با استفاده از روش تشخیص چندگانه

صفحه 891-903
علی آجیلی لاهیجی؛ مجید بصیرت؛ علیرضا فلاح

8.

کاربرد قبل از برداشت کیتوسان و پوشش‌دهی با ژل آلوئه‌ورا بر پارامترهای بیوشیمیایی و عمر پس از ‏برداشت انگور عسگری

صفحه 905-916
عبداله احتشام نیا؛ شیرین تقی پور؛ سارا سیاه منصور

9.

برآورد اجزای ژنتیکی و وراثت‌پذیری عملکرد و اجزای عملکرد گوجه‌فرنگی از طریق تجزیه میانگین ‏نسل‌ها

صفحه 917-926
میثم صفایی؛ جمالعلی الفتی؛ یوسف حمیداوغلی؛ بابک ربیعی

10.

هیبریدهای جدید متحمل به سرمای بهاره زردآلو (‏Prunus armeniaca L.‎‏)‏

صفحه 927-936
محمد عابدینی اسفهلانی؛ سید سید حمیدرضا ضیاءالحق؛ عباسعلی جنتی زاده

11.

ارزیابی کیفی و کاربرد کمپوست پوسته برنج تولیدشده با ‏Phanerocaete chrysosporium‏ برای ‏کشت گل همیشه‌بهار

صفحه 937-946
طاهره مسلمی کلولنی؛ حسین میر سید حسینی؛ روح‌انگیز نادری

12.

اثر‎ ‎دمای انبار،‎ ‎مدت‎ ‎انبارداری و اندازه سوخک‎ ‎بر‎ ‎رشد‎ ‎سوخک‎ ‎سنبل (‏Hyacinthus orientalis L.‎‏)‏

صفحه 947-955
محمدتقی زهرایی بصیر؛ داود عسگری

13.

بررسی اثرات کاربرد گاما آمینو بوتیریک اسید و لاکتات کلسیم بر فتوسنتز و تجمع نیترات در کاهو رقم ‏دیمایو

صفحه 957-966
نجمه زینلی؛ فاطمه عاقبتی

14.

بررسی مولکولی و پاسخ‌های مورفو- فیزیولوژیک برخی دانهال‌های وحشی گیلاس تحت تنش خشکی

صفحه 967-976
سارا جلیلی؛ کاظم ارزانی؛ ناصر بوذری؛ محمودرضا روزبان؛ نیما احمدی؛ پدرو مارتینز گومز

15.

تاثیر طیف‎‌‎های مختلف نور ‏LED‏ بر ویژگی‌های مورفولوژیکی و محتوای عناصر معدنی در نشاهای ‏پیوندی و غیرپیوندی گوجه‌فرنگی

صفحه 977-988
سید رضا سلطانی؛ حسین آروئی؛ رضا صالحی؛ سید حسین نعمتی

16.

بررسی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی فرآورده‌های جانبی اسانس‌گیری ریزوم هیبریدهای زنبق ‏آلمانی (‏Iris germanica L.‎‏)‏

صفحه 989-1001
قادر قاسمی؛ مهدی عیاری؛ محمدحسین عظیمی؛ محمدتقی عبادی

17.

مقایسه تولید سوخک، افزایش اندازه و شکست خواب در چند رقم هیبرید تجاری لیلیوم در گلخانه

صفحه 1003-1020
ملیحه فلاح پور؛ علیرضا قنبری؛ پریسا کوباز؛ اسماعیل چمنی؛ پژمان آزادی

18.

اثر شدت هرس تعادلی و هرس سبز بر برخی صفات فیزیولوژیکی، کیفی و عملکرد انگور یاقوتی (‏Vitis ‎vinifera L.‎‏) در منطقه سیستان

صفحه 1021-1031
منصور فاضلی رستم پور

19.

تأثیر کاربرد توأم کائولین و سالیسیلیک اسید بر برخی صفات بیوشیمیایی کامکوات ناگامی ‏‏(‏Fortunella margarita‏)‏

صفحه 1033-1043
اکرم مصطفایی اسگندانی؛ فریبرز زارع نهندی؛ اسد اسدی آبکنار

20.

تأثیر ازن و عصاره‌ مرزه خوزستانی بر ماندگاری و کیفیت آریل‌های انار رقم ملس ساوه

صفحه 1045-1059
تقی اکبری؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ صمد نژاد ابراهیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب