1.

اثر افزودن منابع پروتئین عبوری در جیره گاوهای پابه‌ماه بر وضعیت متابولیکی و بروز ناهنجاری‌های ‏سلامتی گاوهای هلشتاین طی فصل گرم

صفحه 211-222
فاطمه احمدی؛ حمید امانلو؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ نجمه اسلامیان فارسونی

2.

تأثیر جایگزینی سلنیوم معدنی با سلنیوم آلی از منشأ جلبک اسپیرولینا بر عملکرد و کیفیت گوشت سینه ‏جوجه‌های گوشتی

صفحه 223-231
امید نوری؛ مجتبی زاغری؛ حسنا حاجاتی

3.

مقایسه تأثیر تغذیه پودر سیر یا‎ ‎گوجه‌فرنگی در مرغ‌های مادر گوشتی با تزریق داخل تخم‌مرغی عصاره ‏هیدروالکلی سیر یا گوجه‌فرنگی بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی،تمایز جنسیت و قابلیت جوجه‌درآوری ‏

صفحه 233-244
لیلی جمشیدی؛ علی خطیب جو؛ مجید متقی طلب؛ حسن شیرزادی

4.

برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات وزن بدن بزهای مرخز با استفاده از مدل های رگرسیون تصادفی ‏بی اسپلاین ‏

صفحه 245-254
حسن احمدیان؛ امیر رشیدی؛ پیمان محمودی

5.

ارزیابی ارزش تغذیه‌ای ترکیبات قابل رسوب خیساب ذرت توسط تانن‌های استخراج شده از ضایعات ‏کشمش به‌عنوان یک منبع پروتئینی در تغذیه نشخوارکنندگان

صفحه 255-271
ابوالفضل کولیوند؛ آرش آذرفر؛ امیر فدایی فر؛ ایوب عزیزی

6.

تأثیر افزودن مخلوطی از اسانس‌های نعناع فلفلی، آویشن و رزماری به جیره بر عملکرد رشد، ‏فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ و متابولیت‌های خون بره‌های پرواری

صفحه 273-285
مرضیه رحمتی زاده؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب