1.

مقایسه ژنوتیپ‌های گندم نان و تحلیل همبستگی صفات در شرایط متفاوت رطوبتی بر اساس روش GT بای‌پلات

صفحه 1-17
فاطمه باوندپوری؛ عزت اله فرشادفر؛ محسن فرشادفر

2.

بررسی توان خود بازیابی ژنوتیپ های حساس و متحمل آفتابگردان بعد از اعمال تنش خشکی

صفحه 19-33
نسرین اکبری؛ رضا درویش زاده

3.

تأثیر کشت مخلوط افزایشی درهم بر عملکرد و اجزای عملکرد جو بهاره و ماشک

صفحه 35-46
بیژن کهراریان؛ رقیه فاطمی

4.

تأثیر کم‌آبیاری و تاریخ کاشت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عملکرد دانه، و محتوای روغن ارقام گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)

صفحه 47-60
لیلی گلچین؛ افشین توکلی؛ وحیده قهرمانپور؛ سهیلا زرین قلمی

5.

اثر ورمی‌کمپوست، هیومیک‌اسید و کود دامی بر عملکرد، خصوصیات بیوشیمیایی و فعالیت-های آنزیمی در چغندر قند (Beta vulgaris L.) تحت شرایط کم‌آبی

صفحه 61-78
سینا فتاحی قاضی؛ تورج میرمحمودی؛ حمزه حمزه

6.

شبیه‌سازی اثرات تغییر اقلیم بر محصول جو آبی (Hordeum vulgare) در استان‌های لرستان و همدان

صفحه 79-91
علی ولی پور؛ خسرو عزیزی؛ سجاد رحیمی مقدم

7.

تأثیر تغذیه تلفیقی کود‌های زیستی و آلی بر عملکرد، میزان جذب و کارایی فیزیولوژیک فسفر در یونجه همدانی

صفحه 93-104
هادی کشایی آرانی؛ محمد میرزاخانی؛ کریم نوزاد نمین

8.

اثرات کمپوست و کود گوسفندی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم

صفحه 105-117
ابوالفتح مرادی؛ کریم شهبازی

9.

اثر قارچ مایکوریزا و کود فسفر بر عملکرد و مقدار کوماریک‌اسید میوه خیار تلخ تحت رژیم‌های مختلف آبیاری

صفحه 119-136
نرگس دولتمند شهری؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ محمد حسین میرجلیلی؛ علی مختصی بیدگلی

10.

مقایسه نظام تولید گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum L.) و پیاز (Allium cepa L.) از نظر شاخص‌های انرژی، اقتصادی و پتانسیل انتشار گازهای گلخانه‌ای (مطالعه موردی شهرستان‌های استان البرز)

صفحه 137-153
صادق نصیرپور؛ محمدرضا جهانسوز؛ حسین مقدم؛ آرش محمدزاده

11.

تأثیر آرایش کشت و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات مورفولوژیک، رنگیزه‏های فتوسنتزی و عناصر غذایی دانه آفتابگردان (Helianthus annuus L.)

صفحه 155-164
اکبر شری زاده؛ جلال جلیلیان؛ راحله طهماسبی

12.

تأثیر کودهای زیستی و آلی برکارایی کاربرد نیتروژن، میزان فسفر و عملکرد پروتئین لوبیا سفید (Phaseolus vulgaris L.)

صفحه 165-175
لیلا عرب نیاسر؛ محمد میرزاخانی؛ کریم نوزاد نمین

13.

ارزیابی و شناسایی اولیه لاین‌های برتر گندم نان در شمال استان خوزستان

صفحه 177-186
رضا کشاورزنیا؛ محسن اسماعیل زاده مقدم؛ سید محمود طبیب غفاری

14.

ارزیابی خصوصیات کمی، کیفی و مقدار فعالیت آنتی‌اکسیدانی کرچک(Ricinus communis L) در شرایط تنش خشکی و تیمارهای کودی

صفحه 187-200
فردانه اوسطی؛ تورج میرمحمودی؛ حسین صفرپور

15.

بررسی تاثیر ژن‌های Vrn-B1 وVrn-D1 بر تحمل به خشکی گندم نان با استفاده از لاین‌های ایزوژن

صفحه 201-210
ثریا پورتبریزی؛ علی کاظمی پور؛ قاسم محمدی نژاد؛ غلامرضا خواجویی نژاد؛ روح اله عبدالشاهی

16.

ارزیابی ویژگی‌های بیوشیمیایی و زراعی نخود دیم در کشت مخلوط بالنگوی شهری در سقز

صفحه 211-226
هیوا نیکدل؛ جلیل شفق کلوانق؛ صفر نصرالله زاده؛ یعقوب راعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب