1.

ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی

صفحه 1-18
میترا رحمتی؛ مهدی رضایی؛ عبدالرضا کاوند؛ حسین کاری دولت آباد؛ مریم خطیب؛ محمد تابعی؛ رضا رضایی؛ مجتبی علیزاده

2.

بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L.

صفحه 19-31
سپیده پارسافر؛ قاسم اقلیما؛ محمدحسین میرجلیلی؛ صمد نژاد ابراهیمی؛ حسن قربانی قوژدی؛ جواد هادیان

3.

اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار

صفحه 33-48
فریبا بیات؛ خسرو پرویزی؛ رسول مالکی

4.

ارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپ‌های هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی

صفحه 49-65
آمنه قهرمانی؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ علی مرجانی

5.

پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی

صفحه 67-83
سارا سیاه منصور؛ عبداله احتشام نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد

6.

تأثیر محلول‌پاشی قبل‌از‌برداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد

صفحه 85-104
مهشید غفوری؛ فرهنگ رضوی؛ مسعود ارغوانی؛ ابراهیم عابدی قشلاقی

7.

اثر دما و طول دوره‌ی سرما بر گل‌انگیزی سوخ‌های دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران

صفحه 105-116
ناهید مرادی معتقد؛ فرشاد دشتی؛ فهیمه قائمی‌زاده

8.

اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی

صفحه 117-136
فاطمه ناظوری؛ مهلا خوشحالی؛ حدیث اقبالی؛ علیرضا طالبی زاده

9.

اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیل‌آدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion')

صفحه 137-156
فرزاد عسگری؛ سپیده کلاته جاری؛ بابک متشرع زاده؛ مرضیه قنبری جهرمی؛ وریا ویسانی

10.

تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجی‌یاما (Citrus unshiu 'Sugiyama')

صفحه 157-173
علی اسدی کنگرشاهی؛ نگین اخلاقی امیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب