1.

ارزیابی قابلیت افزایش مقاومت به تنش خشکی رزماری (Rosmarinus officinalis L.) با پیش‌تیمار پرتو فرابنفش

صفحه 533-553
سحر پیری نژاد؛ حسن مومیوند؛ عبداله احتشام نیا؛ محمدرضا راجی

2.

اثر محلول‌پاشی کیتوزان بر فیزیولوژی تحمل به سرما و زمان شکفتن جوانه در انگور یاقوتی

صفحه 555-576
حسین صفامنش؛ روح الله کریمی

3.

بهینه سازی ریزازدیادی پایه GN15 (هیبرید هلو و بادام) در شرایط بیوراکتور غوطه‎وری موقت

صفحه 577-596
احمد شریفی؛ سیده مهدیه خرازی؛ آزاده خادم

4.

تاثیر نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی گل شاخه بریده رز

صفحه 597-612
حمید سلیمانی؛ مسعود ارغوانی؛ میترا اعلائی

5.

مطالعه واکنش دفاعی برخی از ارقام انگور (Vitis vinifera L.) به تنش خشکی

صفحه 613-637
فرزانه رضوی

6.

اثر کیفیت نور تکمیلی بر ویژگی‌های مورفولوژیکی و فتوسنتزی بوته‌های توت‌فرنگی رقم کاماروسا در شرایط روز کوتاه پاییزه/زمستانه

صفحه 639-654
پرنیا پاکان؛ منصور غلامی؛ عبدالکریم چهرگانی؛ حسن ساری خانی

7.

اثر تابش مرحله‌ای نور UV-C روی برخی پارامترهای کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه توت‌فرنگی رقم پاروس در دوره انبارمانی

صفحه 655-678
مهنوش هاشمی؛ محمد سیاری؛ مرتضی سلیمانی اقدم؛ علی عزیزی؛ وحیده مهدوی

8.

پاسخ‌های مورفولوژیک، فیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور رقم 'بیدانه قرمز' پیوندی روی هفت پایه به تنش کم آبی، جهت شناسایی متحمل‌ترین ترکیب پایه و پیوندک

صفحه 679-697
سید محمد مهدی میرفتاح؛ موسی رسولی؛ منصور غلامی؛ عباس میرزاخانی

9.

اثر زمان برداشت و روش بستهبندی بر قابلیت انبارمانی میوه دو رقم جدید 'درخشان' و 'سهند97' زردآلو

صفحه 699-717
محمد زرین بال؛ جابر سلیمانی؛ حسین فتحی؛ مهری یوسفی

10.

اثر عارضه سفیدشدگی آریل انار بر محتوای متابولیت‌های ثانویه و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز(PAL) در مراحل مختلف نموی میوه

صفحه 719-737
سکینه فرجی؛ ثریا کرمی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب