1.

تعیین زمان ایجاد خسارت سرمازدگی میوه انار (Punica granatum L.) در طول نگهداری در سردخانه

سید حسین میردهقان؛ مجید راحمی

2.

بررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانه‌زنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود

علیرضا طلایی؛ فاطمه ناظوری؛ امان اله جوانشاه

3.

تأثیر سطوح مختلف ازت و آبیاری بر صفات کمی و کیفی پسته در منطقه خاش

اکبر محمدی محمدآبادی؛ حمید علیپور؛ فرشته غفاری موفق؛ علی رضا منعم زاده

4.

تأثیر پرتو تابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توت‎فرنگی (سلوا)

یونس مستوفی؛ ابوالفضل اصغری مرجانلو

5.

تأثیر اقلیم کازرون بر شاخص‌های کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری

ابوذر هاشم پور؛ رضا فتوحی قزوینی؛ داود بخشی؛ سمانه اسدی صنم

6.

بررسی اثر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار و کرفس در کشت توأم

نجمه زینلی؛ عبدالکریم کاشی؛ محمد رضا فتاحی مقدم

7.

اثر کمپوست زباله شهری بر تجمع پیرن و آنتراسن در میوه بادنجان

هادی شعبانی؛ غلامعلی پیوست؛ جمالعلی الفتی چیرانی؛ پروین رمضانی خرازی

8.

تنوع ژنتیکی توده‌های اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از صفات مورفولوژیک

سید عبدالله افتخاری؛ محمدرضا حسندخت؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ عبدالکریم کاشی

9.

زنده‌مانی و رشد اولیه گیاهچه‌های خربزه و طالبی پیوند شده روی پایه‌های مختلف کدو

رضا صالحی؛ عبدالکریم کاشی؛ جانگ میانگ لی؛ مصباح بابالار؛ مجتبی دلشاد؛ سانگ گیو لی؛ یون چان هاح

10.

بررسی تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ‌های جنس فلفل (Capsicum spp.) با استفاده از صفات مورفولوژیکی

سحر قاضی زاده؛ محمد اسماعیل حسنی؛ عبداله محمدی؛ مریم بهرامی راد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.