1.

ارزیابی و مقایسه عملکرد مزرعه ای دو سامانه کنترل کشش خودکار برای تراکتور مسی فرگوسن مدل 399

صفحه 97-200
نوروز مراد اصغرلو؛ سعید مینایی؛ رضا علیمردانی؛ علی محمد برقعی؛ فرخ درویش

2.

بررسی حساسیت بذر ارقام‌ نخود (Cicer arietinum L.)به صدمات مکانیکی

صفحه 105-216
فیض اله شهبازی

3.

استفاده از تکنیک غیرمخرب طیف سنجی FT-NIR در تعیین میزان رسیدگی خرمای شاهانی

صفحه 113-232
سید احمد میره‌ای؛ سید سعید محتسبی؛ رضا مسعودی؛ شاهین رفیعی؛ آتوسا سادات عربانیان

4.

بررسی و مدل سازی کاهش قند، تولید بیواتانول و دی اکسید کربن در فرآیند تخمیر خرما

صفحه 121-246
مطهره واعظی زاده؛ احمد غضنفری مقدم؛ محمد حسن فولادی

5.

تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه، هسته و مغز زردآلوی واریته قرمز شاهرود

صفحه 127-263
سیدمهدی غائبی؛ سیدرضا حسن بیگی بیدگلی؛ محمدحسین کیانمهر

6.

اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان

صفحه 139-282
یاسمن امانلو؛ علی زمردیان

7.

اثر رطوبت بر خواص فیزیکی و آئرودینامیکی دانه لوبیای چیتی

صفحه 145-296
مرتضی صادقی؛ مهدی عباسی؛ امین اله معصومی

8.

استخراج مدل سینتیک خشک‌شدن شلتوک رقم فجر در خشک کن لایه نازک

صفحه 153-312
محمود امید؛ علیرضا یدالهی نیا؛ شاهین رفیعی

9.

بررسی فرآیند خشک‌کردن میوه آلبالو در خشک‌کن مایکروویو – خلاء

صفحه 161-328
علی متولی؛ سعید مینائی؛ سلیمان عباسی؛ عبدالرحمن قادری

10.

تعیین رطوبت بحرانی برای انبارمانی بهینه پودر پسته ایرانی (رقم امیری) بر مبنای منحنی‌های همدمای جذب و دفع و گرمای ایزواستریک

صفحه 169-342
حمید توکلی پور؛ احمد کلباسی اشتری

11.

مدل سازی عددی سه بعدی انتقال حرارت در پنیرسفید تهیه شده به روش اولترافیلتراسیون

صفحه 175-357
محسن دلوی؛ ناصر همدمی

12.

بررسی اثر اسیدهای اولئیک و استئاریک بر ویژگی های مکانیکی، نفوذپذیری و ریز ساختاری فیلم کازئینات سدیم

صفحه 185-377
عاطفه برومند؛ زهرا امام جمعه؛ منوچهر حامدی؛ سیدهادی رضوی

13.

بررسی و تعیین بهترین روش و شرایط آنزیم بری تولید چای سبز

صفحه 195-395
شیوا روفی گری حقیقت؛ صمد صبوری؛ مریم السادات متولی جلالی؛ صغری محبیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب