1.

بررسی روند تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) جهت تعیین مدت زمان ماندگاری آن طی نگهداری در دمای یخچال (C? 4+)

صفحه 107-119
مهدی ذوالفقاری

2.

بررسی تاثیر تخریبی سم دیازینون بر ساختار بیضه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) با استفاده از تکنیک کشت بافت (در شرایطIn Vitro)

صفحه 121-128
فاطمه فداکار‌ماسوله؛ حمید فرحمند؛ علیرضا میرواقفی؛ محمدعلی نعمت الهی

3.

تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی

صفحه 129-143
آناهیتا فرهودی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری

4.

بررسی مولکولی جمعیت ماهی سیاه کولی خزری Vimba vimba persa (pallas, 1814) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در استان گیلان واقع در جنوب دریای خزر

صفحه 145-152
شقایق روح الهی؛ ابوالقاسم کمالی

5.

بررسی دو روش بیهوشی با یخ و گل میخک و کشتار خارج از آب بر پاسخ استرس و برخی شاخص‌های کیفی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)

صفحه 153-162
سهراب معینی؛ زینب مولودی؛ بهاره شعبانپور

6.

پاسخ بزرگ بیمهرگان کفزی رودخانه هراز به پساب مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان

صفحه 163-175
مهدی نادری جلودار؛ اصغر عبدلی

7.

ارزیابی تاثیر مهار کننده باسیلوس لیکنی‌فورمیس بر آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا

صفحه 177-187
مهرداد ولی‌پورمری؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ علی ارشدی

8.

بررسی اثرات سطوح مختلف چربی جیره غذایی بر برخی‌شاخص‌های رشد، ضریب تبدیل غذا و بازماندگی بچه فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی

صفحه 93-106
عیسی ابراهیمی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.