1.

تأثیر غلظت های مختلف جیبرلین و 6- بنزیل آدنین روی خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم پُرپَر

صفحه 9-20
عزیزاله خیری؛ احمد خلیقی؛ یونس مستوفی؛ روح‌انگیز نادری

2.

تأثیر برخی تیمارهای هورمونی و شیمیایی بر دوام عمر و صفات کیفی گل شاخه بریده ژربرا ‘Good timing’

صفحه 21-29
الهام دانایی؛ یونس مستوفی؛ پژمان مرادی؛ رضا عزیزی نژاد

3.

تأثیر شوری و ماده آلی بر ترکیب شیمیایی و مرفولوژی نهال های پسته

صفحه 31-42
اعظم رضوی نسب؛ حسین شیرانی؛ احمد تاج آبادی پور؛ حسین دشتی

4.

بررسی تأثیر روشهای مختلف کاربرد علف کش در کنترل علف های هرز خزانه گل‌ جعفری

صفحه 43-54
ابراهیم رئیس محمدی؛ حسن محمد علیزاده؛ محمد علی باغستانی میبدی؛ مصطفی عرب

5.

تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’

صفحه 55-64
محمود قاسم نژاد؛ رقیه قربانعلی پور؛ جواد فتاحی مقدم

6.

تغییرات پتانسیل آب و خاصیت تنظیم اسمزی گیاه گوجه فرنگی تحت تیمار خشک شدن موضعی ریشه (PRD)

صفحه 1-8
مریم حقیقی؛ حسین بهبودیان

7.

تأثیر پرایمینگ با مواد و پتانسیل‌‌های مختلف اسمزی بر جوانه‌‌زنی بذر طالبی

صفحه 65-74
محمود لطفی؛ الهام علی آبادی؛ علی رضوانی؛ رضا امیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب