1.

آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیرة غذایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 119-131
رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی

2.

تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 133-144
مجیدرضا خوش خلق؛ حمید نویریان؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمد محمدی؛ سعید عزیزی

3.

مقایسۀ برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با تریپسین تجاری (Porcine)

صفحه 145-158
عباس زمانی؛ مسعود رضایی؛ رسول مدنی

4.

بررسی فاکتورهای محیطی مؤثر در پراکنش سگ‌ماهی جویباری (Oxynoemacheilus bergianus) در رودخانة کردان

صفحه 159-171
سیده نرجس طباطبائی؛ سهیل ایگدری؛ محمد کابلی؛ آرش جوانشیر؛ ایرج هاشم زاده سقرلو؛ مظاهر زمانی

5.

بررسی عادات و ارجحیت غذایی گونة ماهی غیربومی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) در رودخانة پارک ملی گلستان

صفحه 173-184
اصغر عبدلی؛ جواد میردار

6.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)

صفحه 185-197
طیبه علی بیگی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی

7.

ارزیابی مقایسه ای تنوع ژنتیکی جمعیت قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss پرورشی استان لرستان و جمعیت وارداتی از فرانسه

صفحه 199-209
ابوالفتح علیپور؛ سالار درافشان؛ سید احمد قاسمی

8.

بررسی تنوع و تراکم پلانکتون‌های چاه نیمه‌های سیستان

صفحه 211-223
فاطمه عین الهی پیر؛ نرجس اکاتی؛ احمد قرایی؛ مصطفی غفاری

9.

تاثیر مراقبت و اندازه بدن والدین بر موفقیت تولیدمثلی ماهی سیچلاید گورخری Cichlasoma nigrofasciatum

صفحه 225-231
محمد نوید فرصتکار؛ محمدعلی نعمت الهی؛ مریم هدایتی راد

10.

انتقال ژنhrGFP به تیره سلولیZF4 ماهی زبرا با استفاده از پروتئین های نوترکیب virD2& virE2

صفحه 233-239
ندا قوتی گلفزانی؛ حمید فرحمند؛ هوشنگ علیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب