1.

ارزیابی انرژی و اقتصادی تولید بیودیزل از روغن تفالۀ زیتون با رویکرد چرخۀ زندگی

صفحه 209-218
محمدعلی رجایی فر؛ اسداله اکرم؛ برات قبادیان؛ شاهین رفیعی؛ رضا عبدی

2.

مدل‌سازی تشخیص فراصوتی آلودگی پاکت‌های شیر UHT به باکتری Escherichia coli با شبکۀ عصبی مصنوعی

صفحه 219-227
وحید محمدی؛ رحیم ابراهیمی؛ مهدی قاسمی‌ورنامخواستی؛ مریم عباس‌والی

3.

پیش‌بینی سفتی میوۀ هلو با استفاده از سامانۀ تصویربرداری پس‌پراکنش نور لیزر

صفحه 229-234
سینا احمدخانی؛ اصغر محمودی؛ کاوه ملازاده؛ حسین غفاری

4.

مطالعه تأثیر دما و حضور نانوتقویت کننده بر مهاجرت آنتی اکسیدان TBHQ از فیلم نانوکامپوزیت فعال برپایۀ پلی لاکتیک اسید

صفحه 235-243
هادی الماسی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی؛ اصغر خسروشاهی اصل

5.

کاربرد فولاد با پوشش نانو ذرات اکسید تیتانیوم در ساخت قطعات مقاوم به خوردگی در برابر سموم کشاورزی

صفحه 245-253
مجتبی خالدی نیا؛ بهرام قمری؛ محمود روشنی

6.

پایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز

صفحه 255-263
سهیل بشری؛ حمید توکلی پور؛ محسن مختاریان

7.

ارزیابی چرخۀ زندگی انرژی و تأثیرات زیست‌محیطی تولید کلزا در استان مازندران با دو رویکرد متفاوت

صفحه 265-274
سیدهاشم موسوی اول؛ شاهین رفیعی؛ محمد شریفی؛ سلیمان حسین پور

8.

‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای

صفحه 275-285
شهناز حمیدی؛ نوید یزدانی؛ کرامت الله رضایی؛ رزگار فرجی؛ کورش وحدتی

9.

تدوین مدل دینامیکی تراکتور به‌همراه ادوات متصل به آن

صفحه 287-294
مجتبی نصرتی؛ داریوش زارع؛ پیمان خرم شکوه

10.

بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش‌های فعال پلی‌ساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ

صفحه 295-304
آیدا تقی زاده؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی؛ شیوا قیاسی فر

11.

طراحی، توسعه و ارزیابی یک خشک‌کن بستر سیال پیوستۀ جریان قالبی

صفحه 305-313
مجید خانعلی؛ شاهین رفیعی؛ علی جعفری

12.

جداسازی باکتری‌های تولیدکنندۀ آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد

صفحه 315-325
سمیرا مرادی؛ سید هادی رضوی؛ سید محمد موسوی

13.

ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ

صفحه 327-337
مریم زارعلی؛ محمد حجتی؛ سعید تهموزی دیده بان؛ حسین جوینده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب