1.

ارتقای عملکرد شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی: شناسایی عوامل اثرگذار در سیاست‌ها و برنامه‌های اجرایی

صفحه 199-217
سیده صدیقه جلال پور؛ کامبیز طالبی؛ سید جمال الدین طبیبی

2.

طراحی مدل فرایندی کارآفرینی در صنایع غذائی ایران

صفحه 219-237
حسین خنیفر؛ محمدحسین رحمتی؛ علی لاهوتیان

3.

شناسایی و اولویت‌بندی عوامل مؤثر بر موفقیت نوآوری باز در شرکت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات ‌(ICT)

صفحه 239-256
نازی داودی؛ مرتضی اکبری؛ حمید پاداش

4.

تأثیر سرمایه‌های فکری سازمان بر فرایند کارآفرینی فناورانه در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران

صفحه 257-276
حسین دهقان؛ جهانشاه چرختاب مقدم؛ عامر دهقان

5.

شناسایی راهبرد‌‌های بازاریابی برای تأمین مالی شرکت‌های در مرحلة رشد (مورد مطالعه: شرکت‌های فعال صنعت غذایی استان تهران)

صفحه 277-296
مهران رضوانی؛ پریسا فتایی

6.

طراحی مدل پورتفولیوی کارآفرینی (مورد مطالعه: کارآفرینی پورتفولیو در شهر اصفهان)

صفحه 297-316
علی صفری؛ آرزو خواجه پور؛ علی شائمی

7.

شایستگی‌های کلیدی مربیان کسب‌و‌کار

صفحه 317-336
محمد عزیزی؛ علی گودرزی

8.

اثر ترس ادراکی کارآفرینان بر عملکرد فردی و عملکرد کسب‌وکار در واحدهای کوچک تولیدی شهرستان گناباد

صفحه 337-356
زهره محمدزاده؛ سعید مرتضوی؛ یعقوب مهارتی

9.

بررسی تأثیر آزادی اقتصادی بر روی توسعه کارآفرینی در کشورهای منتخب

صفحه 357-376
یوسف محمدزاده؛ صمد حکمتی فرید؛ کبری میر علی اشرفی

10.

بررسی تأثیر ظرفیت جذب دانش بر کارآفرینی سازمانی (مورد مطالعه: شرکت‌های مستقر در شهرک علمی- تحقیقاتی استان اصفهان)

صفحه 377-395
علی نصر اصفهانی؛ رضا انصاری؛ ریحانه مولایی خوراسگانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب