1.

تأثیر تیمار پیش از برداشت پوترسین‏ بر ویژگی‏های کمی، کیفی و عمر پس از برداشت گل شاخه‌بریدۀ لیزیانتوس ((Eustoma grandiflorum cv. Miarichi Grand white

صفحه 229-242
داود عطایی؛ روح انگیز نادری؛ عزیزالله خندان میرکوهی

2.

بررسی رابطۀ بین عملکرد گل و اجزای آن در ده ژنوتیپ‌ گل محمدی در گلپایگان

صفحه 243-249
اسماعیل نظرالملک؛ بهمن زاهدی؛ حسین زینلی

3.

تأثیر دو روش پوشاندن با کاغذ مومی در مهار آسیب‌های ناشی از سرمازدگی میوۀ انار ’ملس ساوه‘ در سردخانه

صفحه 251-263
مصباح بابالار؛ عزیزه مسیب زاده؛ ذبیح‌اله زمانی؛ امیر موسوی؛ محمدرضا فتاحی‌مقدم

4.

تأثیر اسید جیبرلیک بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی دو رقم گل سفید و زرد (Alba and Apollo) گل میمون (Antirrhinum majus)

صفحه 265-273
مهرانگیز چهرازی؛ حمیدرضا حسینی؛ الهه هاشمی دهکردی؛ خلیل اسدی وفا

5.

ارزیابی تحمل به خشکی و اثرگذاری‌های آن بر ویژگی‌های رشدی برخی توده‌های هندوانۀ ابوجهل (Citrullus colocynthis (L.) Schrad)

صفحه 275-284
محمد رضا حسندخت؛ مهدی بیگدلو؛ فروزنده سلطانی؛ رضا صالحی محمدی

6.

تأثیر اسید سالیسیلیک و سولفات منیزیم کلاته بر میزان آلفا- توکوفرول و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی در گلابی رقم لوئیزبون

صفحه 285-292
مه جبین عادل؛ محمد اسماعیل امیری؛ محمد علی نجاتیان؛ مریم عادل

7.

بررسی تنوع ژنتیکی برخی توده‌های هندوانۀ ابوجهل (Citrullus colocynthis L.) بر پایۀ صفات ریخت‌شناختی و فیتوشیمیایی میوه و بذر

صفحه 293-303
مائده فرشتیان؛ فروزنده سلطانی صالح آبادی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار

8.

بررسی تأثیر محلول‌های غذایی بر آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. LentiniRed) در کشت بدون خاک

صفحه 305-315
سمانه فتح اللهی؛ معظم حسن پور اصیل؛ هدایت زکی زاده؛ جمالعلی الفتی

9.

واکنش رشد و عملکرد گیاه دارویی استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) به فاصلۀ کاشت و زمان برداشت

صفحه 317-327
لیلا تبریزی؛ علیرضا زواری؛ داراب یزدانی

10.

تغییرپذیری ترکیب‌های فلاونوئیدی در بافت برگ و میوۀ در برخی از ژنوتیپ‌های درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران

صفحه 329-337
زیبا امیراحمدی؛ حمید عبداللهی؛ مهدی عیاری

11.

بررسی صفات ریخت‌شناختی و عملکرد اسانس در شماری از جمعیت‌های گونۀ بابونۀ کبیر Tanacetum parthenium (L) Schultz-bip.

صفحه 347-356
محمدعلی علیزاده؛ ملیحه اصلانی؛ سید مهدی میری؛ علی اشرف جعفری؛ سید اسماعیل سیدیان

12.

تأثیر سطوح مختلف شوری در فراسنجه‌های فیزیولوژیکی برخی پایه‌های پیوندی گلابی

صفحه 347-356
میترا میرعبدالباقی

13.

بررسی پایداری ژنتیک گیاهچه‌های حاصل از کشت بافت برخی از رقم‌های خرما با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره

صفحه 357-367
احسان شهبازی؛ خلیل عالمی سعید؛ افشین صلواتی؛ نسیم غلامی؛ پوراندخت گلکار

14.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پاداکسندگی برخی از موهای وحشی استان آذربایجان غربی

صفحه 369-380
رقیه خوش آمد شورجه؛ حمید حسن پور

15.

افزونش انبوه لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) در شرایط درون شیشه‌ای

صفحه 381-389
نرگس مجتهدی

16.

تأثیر سیلیکات پتاسیم بر کاهش تجمع بُر و آسیب‌های اکسایشی در انگور بیدانۀ سفید در شرایط تنش سمیت بُر

صفحه 391-401
سمیه نظام دوست؛ علیرضا فرخزاد؛ میر حسن رسولی صدقیانی

17.

بررسی رشد و گلدهی برخی نمونه‌های بید‌مشک (Salix aegyptiaca L.) در شرایط آب‌ و ‌هوایی استان کردستان

صفحه 403-412
اسفندیار محمدی؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ بایزید یوسفی؛ صادق موسوی فرد

18.

مقایسۀ ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی میوۀ برخی نژادگان‌های ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان

صفحه 413-421
رخساره رحیم خانی؛ فریال وارسته؛ اسماعیل سیفی

19.

تأثیر مقادیر مختلف ابر جاذب و ورمی‌کمپوست بر ویژگی‌های کمی و کیفی گازانیا (Gazania hybrida) در شرایط بام سبز

صفحه 423-429
بنفشه فتحی؛ سعید ریزی؛ وحید روحی؛ مهدی قبادی نیا

20.

ارزیابی مورفوفیزیولوژیکی چمن آفریقایی تحت تأثیر اسید سالیسیلیک در شرایط تنش کم‌آبی

صفحه 431-442
سهیلا طاهری؛ مسعود ارغوانی؛ سید نجم الدین مرتضوی

21.

تأثیر ترکیب‌های طیف‌های آبی و قرمز و شدت نور بر رشد رویشی نشای اطلسی

صفحه 443-446
آزاده رشیدی؛ علی تهرانی فر؛ حسین نعمتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب