1.

بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 221-230
سپیده زارع جونقانی؛ سید ولی حسینی

2.

مقایسه ریخت‌سنجی هندسی جمعیت‌های سبیل‌ماهی بین‌النهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانه‌های دیاله و تیگره

صفحه 231-242
زهرا قربانی؛ یزدان کیوانی؛ مظاهر زمانی فرادنبه

3.

بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت

صفحه 243-261
فروغ اکبری؛ مریم مددکار حق جو

4.

اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال

صفحه 262-273
محمدعلی خانلر؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ سید ولی حسینی

5.

بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده

صفحه 274-283
نرجس بادفر؛ علی جعفرپور

6.

بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر

صفحه 284-294
آرش صلاحی نژاد؛ آرش جوانشیرخوئی؛ هادی پورباقر؛ سهیل ایگدری؛ انوشا عطاران

7.

تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء

صفحه 295-308
بهاره موذنی جولا؛ لاله رومیانی

8.

تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا

صفحه 309-318
هانیه پورقاسم؛ آریا باباخانی؛ هانیه رستم زاد

9.

تشخیص مولکولی غیر کشنده باکتری Streptococcus agalactiae در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 319-326
مهرنوش فرید؛ علیرضا میرواقفی؛ حمید فرحمند؛ محمد علی نعمت الهی

10.

به‌کارگیری روش‌های تصفیه فیزیکی و زیستی برای حذف سموم کشاورزی دیازینون و مالاتیون در آب

صفحه 327-336
نوشین جعفرزاده؛ آرش جوانشیرخوئی؛ هادی پورباقر؛ کیادخت رضایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب