1.

مقایسه روش های آماری پارامتری و بازنمونه گیری در ارزیابی صفات کمّی با ساختار ژنتیکی متفاوت

صفحه 1-12
منوچهر مرادی؛ رستم عبدالهی آرپناهی؛ بهزاد همتی؛ ابوالقاسم لواف

2.

شناسایی چندشکلی گیرنده یک ژن دوپامین در مرغ بومی خوزستان با استفاده از روش PCR-RFLP

صفحه 13-22
مریم بازگیری؛ محمد تقی بیگی نصیری؛ جمال فیاضی

3.

پویش ژنومی سندرم آسیت در نسل F2 حاصل از تلاقی مرغ بومی آذربایجان غربی و لاین گوشتی آرین

صفحه 33-45
حسین عمرانی؛ رسول واعظ ترشیزی؛ علی اکبر مسعودی؛ علی رضا احسانی

4.

مقایسه پروفایل تنوع CNV در ژنوم گوسفند با گاو هلشتاین

صفحه 47-58
مریم نصرتی

5.

قیمت‌گذاری شیر در ایران: چالش‌ها و راهکارها

صفحه 59-69
علی صادقی سفیدمزگی؛ محمود زارع بیدکی؛ نرگس شیروانی بروجنی؛ شهرام درزی لاریجانی

6.

تأثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین

صفحه 71-82
حمید رضا میرزایی الموتی؛ سید علی هاشمی؛ علی شاپورزاده

7.

تأثیر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیرعلوفه‌ای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند

صفحه 83-97
زینب حسینی؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی

8.

بررسی اثر جایگزینی بخشی از دانه جو با تفاله چغندرقند با و بدون دانه برشته کانولا بر عملکرد، هیستومورفومتری و فراسنجه‌های تخمیری روده کوچک بره‌های پرواری

صفحه 99-115
صادق اسدالهی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی چاجی؛ مرتضی مموئئ

9.

اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری منابع مختلف روغن سویا و بررسی تأثیر مصرف آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

صفحه 129-143
حسین ایراندوست؛ علی پارسا؛ حمیدرضا مصلحی

10.

تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت‌وساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوخت‌وساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی

صفحه 145-157
محمد یازرلو؛ سید داود شریفی؛ فرید شریعتمداری؛ عبدالرضا صالحی؛ مختار ملاکی

11.

اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی

صفحه 159-174
علی محمد هوشمندی؛ محمد بوجار پور؛ اکبر یعقوبفر؛ سمیه سالاری؛ حسن رکنی

12.

اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره ‌غذایی بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجه‌های گوشتی

صفحه 175-187
صیفعلی ورمقانی؛ فرزاد بسطامی؛ محمد اکبری قرایی

13.

اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی

صفحه 189-200
میثم پورطاهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری؛ حسن محمدی عمارت

14.

اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحه 201-212
بابک ماسوری؛ سمیه سالاری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی

15.

مقایسه اثر جیره های گلوکوژنیک و لیپوژنیک همراه با روش همزمان سازی فحلی بر عملکرد تولیدمثلی میش های بلوچی

صفحه 213-222
مسعود دیدارخواه؛ محسن دانش مسگران؛ محمد جواد ضمیری؛ علی رضا وکیلی

16.

تأثیر استفاده از پودر مرزه خوزستانی جیره بر صفات هیستومرفومتریک بافت بیضه خروس های بومی

صفحه 223-232
کیوان پارسائی؛ سعید محمدزاده؛ مچید طوافی

17.

مقایسه تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون با ویتامین های C و E بر شاخص های کیفی اسپرم گاو

صفحه 233-244
شهین مظاهری؛ علی کیانی؛ آرش خردمند؛ مسعود علیرضایی

18.

تأثیر نانوسلنیوم بر فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و برخی فراسنجه های کمی و کیفی اسپرم قوچ عربی خوزستان

صفحه 245-253
صادق حسینی؛ مرتضی مموئی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ محسن ساری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب