1.

بررسی کمی و کیفی اسانس توده‌هایی از پونه‌سا (Nepeta spp.) و تعیین کارآمدی اجزای اسانس در بررسی روابط درون و بین‌گونه‌ای

صفحه 601-612
نجمه هادی؛ عبدالعلی شجاعیان؛ فاطمه سفیدکن؛ علی اشرف جعفری

2.

بررسی تأثیر تنش کم‌آبی بر عملکرد، اسانس و برخی از صفات فیزیولوژیک اکوتیپ‌های آویشن دنایی (Thymus daenensis subsp. daenensis) در منطقه کرج

صفحه 613-624
جلال خورشیدی؛ مجید شکرپور؛ وحیده ناظری

3.

ارزیابی تغییرات عملکردی و مورفولوژیکی توده‌های مختلف شنبلیله تحت شرایط تنش کم‌آبی

صفحه 625-634
بهنام حسینی؛ حمید دهقانی؛ مصطفی خدادادی

4.

اثر مدیریت تغذیه (معدنی و آلی) بر میزان نیترات، ماندگاری و کیفیت پس از برداشت کرفس تازه برش‌یافته (Apium graveolens L.)

صفحه 635-645
حدیثه دانشور؛ مصباح بابالار؛ مجتبی دلشاد؛ لیلا تبریزی رائینی

5.

بررسی قابلیت کشت گونه‌های مختلف آویشن (Thymus spp.) در فضای‌سبز

صفحه 647-655
حسن ملکی لجایر؛ یوسف حمید اغلی؛ هدایت زکی راده؛ محمدحسن بیگلوئی؛ اسماعیل چمنی

6.

بهینه‌سازی القای ریشه‌های مویین در کاسنی و تأثیر اکسین و منبع کربن بر رشد آن‌ها

صفحه 657-667
رقیه فتحی؛ مهدی محب الدینی؛ اسماعیل چمنی

7.

اثر آسکوربات‌کلسیم بر سفتی بافت میوه، فعالیت آنزیم‌های تجزیه‌کننده دیواره‌سلولی و کیفیت پس از برداشت گوجه‌فرنگی رقم ریو‌گرند

صفحه 669-679
صدیقه زارع؛ محمد سیاری

8.

بررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی میوه چند رقم انگور تجاری خارجی و داخلی در منطقه ارومیه

صفحه 681-692
حامد دولتی بانه؛ محمد علی نجاتیان

9.

مقایسه برخی ویژگی‌های مورفولوژیک و فیزیولوژیک شش ترکیب پیوندی زیتون، تحت شرایط تنش خشکی

صفحه 693-702
احمد داداش پور؛ اختر شکافنده؛ علیرضا شهسوار؛ سعید عشقی؛ رضا اولادی

10.

پیامدهای مورفولوژیک، فیزیولوژیک و بیوشیمیایی تنش کوتاه‌مدت اُزُن در توت‌فرنگی

صفحه 703-714
مهدیه کریمی؛ منصور غلامی؛ حسن ساریخانی

11.

تأثیر تنش کم‌آبی بر خصوصیات عملکردی، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و متابولیت‌های نعناع‌فلفلی (Mentha piperita L.)

صفحه 715-727
غلامرضا عبدی؛ مجید شکرپور؛ سید علیرضا سلامی؛ سینزیا مارگاریتا برتائه

12.

ارزیابی برخی از جنبه‌های رشدی، فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت هندوانه رقم چارلستون‌گری پیوندی و غیر پیوندی تحت شرایط تنش شوری

صفحه 729-741
داریوش رمضان؛ فاطمه مرادی پور؛ بهمن زاهدی؛ کبری سپهوند؛ محمدمهدی ضرابی

13.

اثر تغییر روش‌ آبیاری جویچه‌ای به قطره‌ای بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد انگور بیدانه سفید (Vitis vinifera L.)

صفحه 743-753
سجاد قاصدی یولقونلو؛ حمید زارع ابیانه؛ محمد علی نجاتیان؛ معصومه ملکی؛ روح اله کریمی

14.

تأثیر نانوکلات روی بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی زرین گیاه یا بادرنجبویه دنایی در شرایط تنش خشکی

صفحه 755-767
سودابه مفاخری؛ بهور اصغری؛ محمد جواد نیکجویان

15.

اثر همزیستی قارچ میکوریز بر برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی نارنج سه برگچه‌ای (Poncirus trifoliate L.) تحت تنش شوری

صفحه 769-778
محمود اثنی عشری؛ مرضیه هادیان دلجو؛ اصغر میرزایی اصل

16.

بررسی تأثیر محلو‌ل‌پاشی عناصر ریزمغذی روی و منگنز بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه پرتقال واشنگتن‌ناول (Citrus sinensis CV. Navel)

صفحه 779-790
سارا خبازی؛ فرزین عبدالهی؛ مصطفی قاسمی؛ سمیه رستگار

17.

بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام گل داوودی (.Chrysanthemum morifolium Ramat) با استفاده از نشانگر مولکولی ریزماهواره (SSR)

صفحه 791-799
فردوس دارابی؛ عبداله احتشام نیا؛ فرهاد نظریان؛ زینب رویین

18.

ارزیابی روابط عملکرد، صفات مرتبط با عملکرد و کیفیت میوه با استفاده از ضرایب همبستگی و تجزیه خوشه‌ای در برخی رگه‌های گوجه‌فرنگی

صفحه 801-811
محمد بوجاریان؛ حسینعلی اسدی قارنه؛ مریم گل آبادی

19.

اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت فولویک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv Fakhri)

صفحه 813-825
محسن مظفری؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی

20.

عملکرد، میزان عناصر و گالیک اسید در میوه سماق تحت تیمارهای مختلف کودی

صفحه 827-838
بهلول عباس زاده؛ معصومه لایق حقیقی؛ فاطمه ذاکریان؛ زهره امامی بیستگانی

21.

اثر پیش‌تیمار بذر گاوزبان بر برخی از خصوصیات بیوشیمیایی نشا در شرایط تنش شوری

صفحه 839-843
عبدالکریم سرشتی؛ پژمان مرادی؛ ابراهیم هادوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب