1.

بررسی تنوع ژنتیکی و تجزیه رگرسیون برخی صفات در 30 رقم زیتون ایرانی و خارجی با استفاده از صفات کمی و کیفی

صفحه 845-858
رحیم عبادی؛ محمدرضا بی همتا؛ رامین بهمنی

2.

بررسی اثر تنظیم ‏کننده ‏های رشد گیاهی بر القای کالوس و جنین در کشت بساک خیار (Cucumis sativus L.)

صفحه 859-868
ابوذر اسدی؛ علیرضا زبرجدی؛ محمد رضا عبداللهی

3.

تأثیر خصوصیات فیزیکی بسترهای کاشت بر رشد و کارایی مصرف آب در پرورش نشای گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای

صفحه 869-880
حسین مزاری منقابی؛ مجتبی دلشاد؛ عبدالکریم کاشی

4.

تأثیر اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی زیتون رقم کنسروالیا تحت شرایط کم‌آبی

صفحه 881-890
نرگس شفیعی؛ اسمعیل خالقی؛ نوراله معلمی

5.

معرفی یک پروتکل کشت بافت برای گیاه لاله واژگون (Fritillaria raddeana) با استفاده از ریزنمونه‌های بذر و سوخ

صفحه 891-901
سلاله صلاحی صدر؛ هدایت زکی زاده؛ محمدرضا نقوی؛ جمالعلی الفتی؛ کیان حضرتی

6.

تأثیر مهارکننده‌های سنتز لیگنین بر ماندگاری گل بریدنی ژربرا

صفحه 903-914
معصومه غفوریان؛ زینب روئین؛ محمد علی شیری

7.

اثر سالیسیلیک‌اسید و متیل‌جاسمونات بر تولید هایپریسین در کشت کالوس گل راعی (Hypericum perforatum L.) رقم Topas

صفحه 915-923
محمد زمانی؛ حسین مرادی؛ ویدا چالوی؛ سید کمال کاظمی تبار امیر کلایی

8.

ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان

صفحه 925-937
فرهاد اکبری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ مهدی طاهری؛ آرش محمدی

9.

تأثیر کودهای شیمیایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر برخی خصوصیات رویشی، زینتی و عملکرد بنه در گونه وحشی گل حسرت (Colchicum kotschyi Boiss)

صفحه 939-947
حسن بیات؛ محمد حسین امینی فرد؛ مرتضی علیرضایی نقندر

10.

نقش خشکی در تغییر برخی از ویژگی‌های مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی پایه‌های مرکبات

صفحه 949-958
رضا فیفائی؛ هرمز عبادی

11.

ارزیابی پایداری عملکرد و سایر صفات مهم ژنوتیپ‌های پیاز روز کوتاه در مناطق جنوب ایران با استفاده ازروش گرافیکی GGE biplot

صفحه 959-972
عبدالستار دارابی؛ حامد حسن زاده؛ علی رضا پرکاسی؛ احمد موسی‌پور گرجی

12.

مقایسه اثرات لاکتات‌کلسیم و پوترسین بر کیفیت پس از برداشت فلفل دلمه‌ای

صفحه 973-979
نعیمه سلطانی

13.

برآورد ترکیب‌پذیری و هتروزیس در برخی از لاین‌های کاهوی ایرانی از طریق تلاقی دای‌آلل

صفحه 981-992
عاطفه طبسی؛ محمدرضا حسندخت؛ محمدرضا فتاحی مقدم

14.

مقایسه عملکرد دانه، کمیت و کیفیت روغن ارقام و توده‌های مختلف کتان روغنی (Linum usitatissimum L.)

صفحه 993-1002
مریم بدوی؛ محمد محمودی سورستانی؛ مریم ذوالفقاری؛ علی اشرف جعفری

15.

مطالعه وضعیت تغذیه‌ای باغ‌های پرتقال تامسون‌ناول شرق مازندران با استفاده از روش تشخیص چندگانه

صفحه 1003-1011
مجید بصیرت؛ امید قاسمی؛ مهرداد شهابیان؛ سید مجید موسوی

16.

غربال‌گری برخی پایه‌های هیبرید انتخابی سیب برای تحمل به تنش خشکی بر اساس صفات مرتبط با فتوسنتز

صفحه 1013-1024
داریوش آتشکار؛ احمد ارشادی؛ مهدی طاهری؛ حمید عبدالهی

17.

تأثیر کاربرد پس‌ از برداشت نانو ‌اکسید‌‌‌روی و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه شلیل (Prunus persica cv. Red gold)

صفحه 1025-1033
محمدرضا اصغری؛ هاشم زارعی؛ حبیب شیرزاد

18.

اثر فیلم‌های بسته‌بندی مختلف بر قابلیت نگهداری و خصوصیات کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

صفحه 1035-1044
فریال وارسته؛ سحر زمانی

19.

ارزیابی تأثیر سالیسیلیک‌اسید بر انبارمانی میوه لیمو‌ترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)

صفحه 1045-1059
مژده یوسفی؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری

20.

بررسی اثر تنش خشکی، سوپرجاذب و کود دامی بر صفات زراعی و شیمیایی در بابونه آلمانی Matricaria chamomilla L.))

صفحه 1061-1072
هادی شهبازی نژاد؛ محمد فیضیان؛ بهمن زاهدی؛ یحیی پرویزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب