1.

ارزیابی واکنش ژنوتیپ های لوبیای معمولی نسبت به تنش خشکی با استفاده از شاخص‌های مختلف تحمل و حساسیت به تنش خشکی

صفحه 1-9
منیژه سبکدست نودهی؛ محمد دشتکی؛ یوسف ساسانی؛ احمد رضایی زاده

2.

تاثیر کشت مخلوط ذرت: سورگوم بر عملکرد دانه و علوفه

صفحه 11-21
مرضیه حسنوند؛ سید محمد باقر حسینی؛ محمدرضا جهانسوز

3.

بررسی تحمل به یخ‌زدگی چند گونه شبدر (Trifolium spp L.) در شرایط کنترل شده

صفحه 23-34
اقلیما حضرتی؛ احمد نظامی؛ حمید رضا خزاعی؛ مهدی پارسا

4.

تأثیر ورمی‌کمپوست و اوره بر عملکرد و شاخص‌های سودمندی کشت مخلوط ذرت شیرین (Zea mays var. Saccharata) و بامیه (Abelmoschus esculentus)

صفحه 35-45
علی حیدرزاده؛ مجید آقاعلیخانی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی

5.

مطالعه تاثیر کمپوست دامی تلفیق شده با کودهای شیمیایی بر آبشویی نیترات و عملکرد دانه تحت تناوب کلزا-سویا-گندم در خاک‌های شنی

صفحه 47-57
حامد اکبری؛ سید علی مدرس ثانوی

6.

تغییرات بیوشمیایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در شرایط خشکی

صفحه 59-75
یوسف رحیمی؛ علیرضا طالعی؛ مجتبی رنجبر

7.

پاسخ کارایی مصرف نیتروژن و برخی صفات زراعی گندم زمستانه به مقدار، زمان و روش مصرف نیتروژن

صفحه 77-87
محمد میرزاخانی

8.

کاربرد سطوح مختلف بیوچار و آبیاری بر رشد، محصول و اجزای محصول گیاه باقلا

صفحه 89-99
سمانه پورمنصور؛ فاطمه رزاقی؛ علیرضا سپاسخواه؛ سید علی اکبر موسوی

9.

اثر تنش خشکی و محلول‌پاشی سولفات روی بر برخی صفات فیزیولوژیکی، مورفولوژیکی و عملکرد روغن گشنیز (Coriandrum sativum L.)

صفحه 99-116
مهدی پناهیان کیوی

10.

اارزیابی توان اکولوژیکی شهرستان ورامین برای توسعه فعالیت‏های کشاورزی با استفاده از مدل اکولوژیکی ایران

صفحه 117-132
نسرین ذیلوئی؛ ناصر مجنون حسینی؛ محمدرضا جهانسوز؛ مجید مخدوم فرخنده

11.

اثر هورمون پرایمینگ بذر در مزرعه بر ویژگی های کمی و کیفی ارقام ذرت (Zea mays L.) زوال یافته

صفحه 133-144
سعیده رشیدی؛ حمید عباس دخت؛ احمد غلامی؛ رضا توکل افشاری

12.

بررسی ژنوتیپ‌های برنج ایرانی و خارجی از نظر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه و نشانگرهای ریزماهواره

صفحه 133-158
هانیه بابائی رئوف؛ عاطفه صبوری؛ مهرزاد اله قلی پور

13.

ارزیابی غلظت عناصر، عملکرد دانه و اسانس تاتوره (Datura stramonium L.) تحت اثرات مستقیم، تجمعی و باقیمانده سیستم‌های کشاورزی ارگانیک و متداول

صفحه 159-180
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمدا قنبری؛ محمدرضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده

14.

بررسی روابط متقابل میان صفات در برخی ژنوتیپ‌های گشنیز با استفاده از روش بای‌پلات

صفحه 181-193
امیر قلی زاده؛ حمید دهقانی؛ مصطفی خدادادی

15.

بررسی کارایی دمای تاج پوشش و محتوای نسبی آب در غربال ژنوتیپ های گندم برای تحمل گرما

صفحه 195-207
ولی اله محمدی؛ حسن قوجق؛ حسن زینالی خانقاه؛ هوشنگ علیزاده

16.

بیان توالی کدکنندۀ پروتئین شیمریک ipaD-stxB در باکتری E. coli و کاهو

صفحه 209-221
زینب چقاکبودی؛ علیرضا عباسی؛ حسین هنری؛ دیگو اٌرزاز؛ فریبا ابوئی مهریزی؛ هوشنگ علیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب