1.

تحلیل و پیش‌بینی آلایندگی صوتی تراکتور گلدونی با استفاده از روش‌های آماری، هوش مصنوعی و انفیس

صفحه 499-512
احمد جهان بخشی؛ کبری حیدربیگی

2.

ارزیابی ابعاد زیست‌محیطی گلخانه‌های خیار با استفاده از ارزیابی‌چرخه حیات (مطالعه موردی: استان آذربایجان‌شرقی)

صفحه 513-522
زهرا ابراهیم پور؛ ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد

3.

مدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن برگه توت‌فرنگی در خشک‌کن مایکروویو- جریان هوای گرم

صفحه 523-533
ناصر بهروزی خزاعی؛ حسین درویشی

4.

توسعه سامانه هوشمند تشخیص بیماری آتشک در گیاه لیلیوم با استفاده از روش پردازش تصویر

صفحه 535-546
حدیث بی آبی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ محمدرضا صالحی سلمی

5.

بررسی تأثیر فاصلة بین بذور در عملکرد آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار جهت کشت ذرت

صفحه 547-556
حسین بلانیان؛ سیدحسین کارپرورفرد؛ هادی عظیمی نژادیان

6.

تحلیل ریسک اختلالات بدنی در کارگران تهیه قلمه، کاشت و برداشت دستی نیشکر با استفاده از روش OWAS

صفحه 557-567
نسیم منجزی

7.

ارزیابی جریان انرژی و اثرات زیست محیطی تولید کیک در استان گیلان با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی

صفحه 569-579
مجید خانعلی؛ اسداله اکرم؛ مهدیه محمدنیا؛ هما حسین زاده بندبافها؛ بهزاد الهامی

8.

بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد

صفحه 581-593
مریم جلیلی؛ لادن رشیدی؛ حمید رشیدی نوده

9.

طبقهبندی ارقام مختلف برنج ایرانی و برنج تقلبی بر اساس ترکیبات فرار شناسایی شده با روش بینی الکترونیکی

صفحه 595-606
بهلول رامش؛ سید سعید محتسبی؛ شاهین رفیعی

10.

تعیین برخی از پارامترهای کیفی آب استخر پرورش ماهی با استفاده از پردازش تصویر

صفحه 607-614
سجاد حیدری؛ اسماعیل میرزائی قلعه؛ حکمت ربانی؛ فرشاد وصالی

11.

اثر مواد حجیم بر کیفیت کمپوست ضایعات غذایی در راکتورهای خانگی

صفحه 615-631
زهرا نادری مایوان؛ سید جعفر هاشمی؛ رضا طباطبایی کلور؛ محمد یونسی الموتی

12.

خواص تغذیه‌ای مکمل غذای کودک تولید شده از حبوبات جوانه زده

صفحه 633-642
انوار یاسر؛ کرامت الله رضایی؛ مریم سلامی؛ سوری اورومئی

13.

بهینه‌سازی تولید و اصلاح خصوصیات سطحی غشاء نانوفیبری پلی‌سولفون ابگریز

صفحه 643-656
امین نجفی؛ زهرا امام جمعه؛ غلامرضا عسکری

14.

اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج

صفحه 657-670
فاطمه کوهساری؛ زهرا امام جمعه؛ محمدسعید یارمند

15.

استخراج نقشه سه‌بعدی از محیط گلخانه و تشخیص و جداسازی گلدان‌ها با استفاده از بینایی استریو

صفحه 671-681
شاهین رفیعی؛ زهرا خسروبیگی؛ سید سعید محتسبی؛ امین نصیری

16.

طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سیم خم کن اتومات پشتیبان‌ گیاه

صفحه 683-694
حمیدرضا بخشی؛ غلامرضا چگینی؛ پیام زرافشان؛ اکبر عرب حسینی

17.

اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی‌های رئولوژی و ساختاری ارده

صفحه 695-703
حسین کیانی؛ آیدا ساعتچی؛ مطهره حق شناس؛ نگین جعفری؛ محسن لبافی مزرعه شاهی

18.

اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ

صفحه 705-715
علی سمیع؛ شعبان قوامی جولندان؛ حسن ذکی دیزجی؛ محمد حجتی

19.

بررسی و پیش‌بینی میزان بخش‌های اثر زیست‌محیطی در پرورش ماهیان گرم‌آبی استان گیلان با استفاده از روش‌ سامانه‌ی استنتاج عصبی-فازی تطبیقی

صفحه 717-735
اسداله اکرم؛ بهزاد الهامی؛ مجید خانعلی

20.

بررسی اثر نانو ذرات اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی فیلم‌های بر پایه آرد سنجد و ژلاتین

صفحه 737-748
مهسا نورالدینی؛ فروغ محترمی؛ محسن اسمعیلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب