1.

مقایسه ترکیب و تنوع گونه‌ای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان

صفحه 119-129
رضا بدلی؛ یوسف پیغمبری؛ هادی رییسی؛ محمد جواد شعبانی

2.

بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک)

صفحه 130-143
حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ محمد خادمی حمیدی؛ عافیه ناظر

3.

بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)

صفحه 144-155
کبری رحیمی؛ حمید فرحمند؛ علیرضا میرواقفی؛ باقر مجازی امیری؛ امیر رضا علبد علم دوست

4.

اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا

صفحه 156-167
زهرا شوقی؛ آریا باباخانی؛ امیر پورفرزاد

5.

اثر تغذیه با جیره‌های حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخص‌های خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی

صفحه 168-179
ساره قیاسی؛ بهرام فلاحتکار؛ میر مسعود سجادی

6.

ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو

صفحه 180-194
مرضیه کی شمس؛ سیدولی حسینی

7.

استخوان‌شناسی توصیفی نازک‌ماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843)

صفحه 195-210
سید علی معزی؛ یزدان کیوانی؛ سالار در افشان

8.

سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس

صفحه 211-220
ملیکا ناظمی؛ یزدان مرادی؛ هادی غفاری؛ کیوان جلالی خانقاه؛ فرحناز لکزایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب