1.

تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحه 329-338
موژان ملکی؛ پریچهر حناچی؛ سمانه کربلائی

2.

تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری

صفحه 339-352
میثم عزیزی بصیر؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ سعید مشکینی

3.

بررسی حقوق جوامع محلی در سواحل و حق بهره برداری از ذخایر آبزیان

صفحه 353-362
داریوش محمدی قلعه

4.

مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال

صفحه 363-374
مریم صادقی؛ علی ارشدی؛ جواد میر دار هریجانی؛ فاطمه حدادی

5.

بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بی‌مهرگان کفزی در رودخانه چهل‌چای استان گلستان

صفحه 375-386
سیدعلی رضوانی؛ محمد قلی زاده؛ رحمان پاتیمار؛ محمد فرهنگی

6.

ارزیابی تغییرات برخی از شاخص‌های خون‌شناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف

صفحه 387-398
حجت اله جعفریان؛ غلامرضا خزین؛ محمد فرهنگی؛ سید مصطفی عقیلی نزاد

7.

اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خون‌شناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

صفحه 399-408
سمانه سادات ملکی؛ روح اله رحیمی؛ شفیق شفیعی

8.

بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی

صفحه 409-418
سیامک یوسفی سیاه کلرودی؛ ژاله خوشخو؛ سینا محسنی؛ مهیار یوسفی سیاه کلرودی

9.

تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869)

صفحه 419-434
بهرام فلاحتکار؛ حدیثه علیزاده؛ حسین اورجی؛ ایرج عفت پناه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب