1.

استخراج پروتئین از پساب تولیدی کارخانه تولید آرد ماهی با روش رسوب ایزوالکتریک و ارزیابی خواص کاربردی آن

صفحه 273-284
علی طاهری؛ زینب احسان نسب؛ سجاد ظهیری

2.

مولفه‌ها و چالش‌های اعمال صلاحیت دولت بندری در مبارزه با صید غیرقانونی کشتی‌ خارجی و مطابقت آن با قانون حفاظت و بهره‌برداری از منابع آبزی جمهوری اسلامی ایران

صفحه 285-300
جواد صالحی

3.

اثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص‏های رشد مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

صفحه 301-312
زهره قادری فهلیانی؛ بهرام فلاحتکار؛ حمید نویریان؛ عبدالعلی راهداری

4.

مقایسه دیدگاه فروشندگان و خریداران در بازار ماهی تهران (مطالعه موردی: بازار بعثت)

صفحه 313-327
افشین عادلی؛ خدیجه علیدوستی؛ معظمه کردجزی

5.

تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 329-340
احسان احمدی فر؛ زهره مهری نخی؛ نجمه شیخ زاده؛ محسن شهریاری مقدم

6.

اثرات سطوح مختلف پودر زنجبیل (Zingiber officianlis ) بر شاخص های رشد و ترکیبات شیمیایی عضله و تنش ناشی از شوک های محیطی در میگو درشت جثه آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii )

صفحه 341-350
حمید نویریان؛ سید محمد مولودی سیاهمزگی؛ علی شیروانی

7.

بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد)

صفحه 351-360
مهران مسلمی؛ عبدالله قربانی

8.

بررسی نقش فاکتورهای مادری شبه‌اکتیوین در الگوی بیان فاکتورهای چندتوانی در طی روند تکوین اولیه ماهی زبرا

صفحه 361-372
شقایق حسن پور؛ سهیل ایگدری؛ هادی پورباقر

9.

تاثیر میکروپلاستیک پلی اتیلن ترفتالات وآفت کش آبامکتین بر فعالیت آنزیم GPx و پراکسیداسیون لیپیدها در ماهی زبرا

صفحه 273-282
پریچهر حناچی؛ سمیه کاظمی؛ سارا زیوری؛ سمانه کربلائی

10.

بررسی تأثیر عصاره های آبی و اتانولی پوست انار (Punica granatum) بر رشد باکتری اشریشیاکلی (Escherichia coli) تلقیح شده درگوشت چرخ شده کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 383-394
فرزانه تقوی؛ مجید علیپور؛ داریوش سعادتی؛ علی ارشدی

11.

استفاده از زئولیت کلینوپتیلولیت پوشش داده شده با پلیمر پلی اتیلن ایمین (PEI) به منظور کنترل باکتری یرسینا روکری (Yersinia ruckeri ) در مخزن پرورشماهی

صفحه 395-406
مصطفی علیشیری؛ علیرضا میرواقفی؛ کامران رضایی توابع

12.

اثر برخی دترژنت ها (سورفکتانت های آنیونی) بر درصد تفریخ، میزان ناهنجاری لارو و هورمون کورتیزول جنین در ماهی زبرا (Danio rerio)

صفحه 407-416
جمال رحیمی؛ باقر مجازی امیری؛ امیر عابد علم دوست

13.

بررسی اثر تغییر اقلیم بر صید سطحزیان ریز در خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای

صفحه 417-430
احمد علایی؛ سیدیوسف پیغمبری؛ علی سالارپوری؛ خلیل قربانی

14.

تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر عملکرد رشد و برخی از شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی سرم خون لاروهای ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) در تراکم‌های مختلف

صفحه 431-440
سامیه کتوکی؛ حجت جعفریان؛ حسنی قلی پور کنعانی؛ پونه ابراهیمی

15.

مطالعه پیشگویی تغییرات کیفی فیله کپور علفخوار بسته‌بندی شده در اتمسفر تغییر یافته به روش سطح پاسخ

صفحه 441-454
شیرین افشارینسب؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ لاله رومیانی

16.

بررسی تأثیر پروبیوتیک‌های باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis) و لاکتوباسیلوس پلانتروم (Lactobacillus plantarum) در آب مخازن بر فاکتورهای رشد و کیفیت لاشه میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 455-470
سید مهرداد حسنی اژدری؛ کامران رضایی توابع؛ سیدولی حسینی؛ دارا باقری؛ مایک فرینسکو؛ سید احمد قاسمی؛ اشکان اژدری؛ آریا وزیرزاده؛ محمد خلیل پذیر

17.

اثر جیره‌های غذایی حاوی روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص‌های آنتی‌اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus)

صفحه 471-482
شلاله موسوی؛ نجمه شیخ زاده؛ امین مرندی

18.

اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال

صفحه 483-496
سیدولی حسینی؛ غلامرضا شاه حسینی؛ امیرحسین جمالی؛ کبری ضیایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب